Neverovatno

HAOS NA DERBIJU KAKAV SE NE PAMTI - KONTE I TUHEL HTELI DA SE BIJU! Slavne trenere jedva zadržali kraj terena! (VIDEO)

Autor Nebojša Marković

Neverovatna scena na derbiju Premijer lige Čelsi - Totenhem! Antonio Konte i Tomas Tuhel bili na sekund od ozbiljne tuče.

Izvor: Arena sport/screenshot

Kakva ludnica u londonskom derbiju! Utakmice Čelsija i Totenhema tradicionalno umeju da budu "vruće", pamte se još uvek neki davnašnji okršaji kada su treneri dva tima bili Žoze Murinjo i Antonio Konte, ali i u drugom kolu nove sezone Premijer lige imali smo prilike svašta da vidimo.

Ne samo prelep pogodak Kalidua Kulibalija kojim je Čelsi poveo 1:0 protiv Totenhema, već i pravi sukob trenera Kontea i Tomasa Tuhela posle pogotka "pevaca", u meču koji je na kraju završen rezultatom 2:2 posle velike drame!

Uzavrele scene viđene su na "Stamford bridžu" sredinom drugog dela igre kada je Totenhem uspeo da živne i stigne do izjednačenja. Strelac je bio Pjer Emil Hojbjerg, ali najviše pažnje privukla su dešavanja pored terena.

Tamo je Antonio Konte u svom stilu žustro proslavljao pogodak njegovog veziste, a u blizini mu se našao i Tomas Tuhel. Menadžer Čelsija bio je nezadovoljan i besan zbog reakcije Kontea i u deliću sekunde je došlo do sukoba.

Članovi stručnih štabova dva tima su skočila, brzo je sve bilo prekinuto, ali je bilo očigledno da je samo šibica dovoljna da sve "zapali". Pogledajte kako je to izgledalo:

Inače, Čelsi je samo devet minuta kasnije, u 77. minutu, uspeo da stigne do novog vođstva, pošto je Ris Džejms na asistenciju Rahima Sterlinga stigao do 2:1. Tada je i Tuhel prkosno protrčao pored klupe na kojoj sedi Antonio Konte, proslavljajući pogodak svojih pulena.

Ali tu nije bio kraj neverovatnom derbiju, pošto je Totenhem u 96. minutu uspeo da stigne do izjednačenja na 2:2! Imali su korner sa desne strane, a tamo je Hari Kejn uspeo da bude na pravom mestu i iskoristi centaršut Ivana Perišića!

A onda je doslovno sekund delio do tuče Tuhela i Kontea!