Fudbal

BRATE, TI SI CAR! Navijači Ajaksa podržali Tadića posle NAPADA PLJAČKAŠA - parola na srpskom jeziku! (FOTO)

Autor Mladen Šolak

Pristalice Ajaksa podržale svog ljubimca posle veoma teške nedelje i napada pljačkaša ispred porodičnog doma.

Izvor: Twitter/riotwithstyle/Dušan Tadić

Srpski fudbalski as Dušan Tadić doživeo je veliku neprijatnost ove nedelje u Amsterdamu, gde su ga pljačkaši napali ispred porodične kuće, a on im je uzvratio i jednog oborio snažnim udarcem.

Navijači Ajaksa zato su u nedelju na utakmici protiv Groningema u Amsterdamu istakli transparent podrške Dušanu, sa porukom na srpskom jeziku. Na paroli je pisalo: "Brate ti si car, ne može tebi niko ništa!".

Tadića su ispred doma sačekala dvojica naoružanih muškaraca, verovatno želeći da ukradu njegov sat. Napali su ga kad je izašao iz automobila, a on je uspeo da ošamari jednog od njih. Tom prilikom je doživeo manju povredu ruke i iscepana mu je odeća, nakon čega je utrčao u jedan ugostiteljski objekat, dok su pljačkaši uspeli da pobegnu na skuteru.

Nažalost, ovakve neprijatnosti i uznemirujuće scene nisu retkost u životima fudbalera u Holandiji, a Tadić je posle takve traume ipak istrčao u nedelju na teren i odigrao u svom stilu, namestivši jedan gol Ajaksa od čak šest u pobedi protiv Groningena 6:1.