Fudbal

GOL KOJI JE PARTIZAN ČEKAO MESEC DANA! Ovako su crno-beli pobedili u 95. MINUTU utakmice - Svetozar Marković je heroj!

Autor Mladen Šolak

Dramatičan kraj utakmice na stadionu "Karađorđe" u Novom Sadu i gol štopera Partizana za trijumf koji je tim iz Humske čekao nedeljama.

Izvor: TV Arena sport/Screenshot

Partizan je pobedio Mladost GAT u Novom Sadu, a heroj trijumfa je štoper Svetozar Marković, koji je dao gol za pobedu u petom minutu nadoknade. Pogledajte kako je pogodio za tri boda, za euforiju na klupi crno-belih i za prekid katastrofalne serije mečeva bez pobede svog tima, započete posle gostovanja Javoru 9. jula i jedinog trijumfa ove sezone.

Bila je to utakmica u kojoj crno-beli ponovo nisu zadovoljili igrom, ali u kojoj su pojačavali pritisak kako se meč bližio kraju i na kraju tako ostvarili trijumf kojim su zadržali i dalje značajan minus u odnosu na Crvenu zvezdu od sedam bodova.

Neposredno pre Markovićevog gola, golman crno-belih Aleksandar Popović istrčao je u pravom trenutku i sprečio igrače Mladosti Gat da daju pogodak za vođstvo. Nije prošlo mnogo od toga, a na drugoj strani je mladi štoper postao heroj crno-belih na debiju novog trenera, Gordana Petrića.

Pogledajte kako je izgledao meč u Novom Sadu: