Fudbal

OSTAVIĆU TAJ KOMENTAR ZA SEBE! Partizan šokirao Mladost, Linta POBESNEO kraj klupe - "Šta je moralo BOLJE?!"(VIDEO)

Autor Mladen Šolak

Trener Mladosti Gat veoma emotivno podneo pobedonosni gol Partizana u 95. minutu utakmice u Novom Sadu.

Izvor: TV Arena sport/Screenshot

Partizan je pobedio Mladost Gat 1:0 golom u dubokoj sudijskoj nadoknadi, a trener Novosađana Aleksandar Linta bio je veoma ljut kada je video da je lopta završila u mreži njegovog tima. Nakon meča i sportskih čestitki crno-belima, on je u razgovoru za TV Arena sport bio upitan šta je moralo bolje u igri njegovog tima?

"Šta je moralo bolje? Ostaviću taj komentar za sebe. Čestitke Partizanu na pobedi i mojim momcima na prikaaznoj igri, idemo dalje. Ako nastavimo u ovom pravcu, možemo da se nadamo nekim bodovima", rekao je Linta.

Iako je Mladost imala velike prilike i neposredno pre Partizanovog gola imala izglednu kontru u kojoj je mogla da povede, sva tri boda otišla su u Beograd. Njegov tim se čvrsto suprotstavio favoritu iz Humske, ali trener ne može da bude zadovoljan.

"Nisam zadovoljan, nikad nisam zadovoljan kad izgubim. A opet, ne mogu ništa da zamerim svojim momcima. Mogu samo da im čestitam na prikazanoj igri", dodao je on. Pogledajte gol kojim su crno-beli osvojili sva tri boda, kao i Lintinu reakciju: