NEOČEKIVANO!

JUNAJTED NAŠAO NAPADAČA - PROŠLE GODINE IGRAO U DRUGOJ LIGI! Odustali od Srbina, pa se odlučili za ČUDNO rešenje!

Autor Nebojša Marković

Mančester junajted ozbiljno razmatra da dovede Raula de Tomasa iz Espanjola.

Izvor: Profimedia/Sergio Ruiz/PRESSINPHOTO

Navijačima Mančester junajteda ovih dana i meseci nije uopšte lako. Osim što su poslednji na tabeli Premijer lige posle dva odigrana meča, mnogi fanovi tog kluba verovatno veruju da su u klubu "pogubili konce" kada se saznalo da su želeli da dovedu Marka Arnautovića i Adrijena Rabioa.

Od srpskog napadača sa pasošom Austrije se odustalo, ali pitanje je koliko će navijači biti oduševljeni kada saznaju da Junajted sada želi da dovede Raula de Tomasa iz Espanjola!

Kako otkriva španski radio "Kope", Mančester junajted je otvorio pregovore sa Espanjolom i 27-godišnjim španskim napadačem.

Kako se navodi, De Tomas je jedna od Junajtedovih opcija za novog napadača, pošto "crveni đavoli" očajnički pokušavaju da se pojačaju pre kraja prelaznog roka. Ukoliko se stvari budu dobro razvijale, španski mediji tvrde da bi Junajted za njega mogao da plati između 25.000.000 i 30.000.000 evra.

De Tomas je ponikao u mlađim kategorijama Real Madrida, a igrao je za Kordobu, Valjadolid, Rajo Valjekano, dok se u Benfiki u sezoni 2019/20 uopšte nije snašao. Stigao je pre dve godine u Espanjol, a prvu od dve cele sezone igrao je u španskoj Segundi!

Tada je postigao 23 gola, kada je pomogao klubu iz Barselone da se vrate u Primeru, da bi prošle godine u tom takmičenju na 34 meča bio strelac 17 puta.