HA-HA!

UHVATIO GA ZA RUKU I NE PUŠTA, PA POKAZIVAO MIŠIĆE! Bukti RAT trenera, stigla prozivka na Instagramu: Da sam te video...

Autor Milutin Vujičić

Svašta smo očekivali od meča Čelsija i Totenhema (2:2), ali da će se treneri skoro potući - nismo.

Izvor: YouTube/Arena Sport/Screenshot/Twitter/SkySports/Screenshot

Čelsi i Totenhem odigrali su u nedelju vrlo uzbudljiv meč Premijer lige u kome smo videli sve - četiri gola, izjednačenje u nadoknadi vremena, sporne sudijske odluke, ali i obračun trenera Antonija Kontea i Tomasa Tuhela.

Sve je počelo burnom proslavom Kontea nakon izjednačenja na "Stamford bridžu", nakon očiglednog faula, zbog čega je žestoko pobesneo Tuhel i tu su već počeli da se unose jedan drugom u lice. Da se nisu smirili, najbolje pokazuje i scena nakon poslednjeg sudijskog zvižduka kada tokom rukovanja Tuhel nije hteo da pusti ruku Konteu insistirajući da ga pogleda u oči nakon "krađe", zbog čega je i Italijan burno reagovao i sudija nije imao kud nego da ih isključi.

Nakon susreta, Tuhel je smirivao tenzije i govorio da je to sve normalno zbog adrenalina, ali je istovremeno uživao u svemu da je čak u jednom trenutku konferencije za medije pokazivao mišiće.

Bila je to poruka da mršavi Nemac ne da na sebe, pa čak ni kada je sa druge strane "pitbul" poput Kontea koji je bio poznat po agresivnosti još i u igračkim danima. Trener Spursa je pokušao takođe da ne pridaje veći značaj svađi sa Tuhelom, sve dok nije video njegov potez na konferenciji za medije, pa se naknadno oglasio na Instagramu.

"Imaš sreće što te nisam video... Bilo bi potpuno zasluženo da sam te oborio!", napisao je Konte misleći na slavlje Tuhela kod drugog gola Čelsija preko Džejmsa, što je bio odgovor na Italijanovu euforiju kod 1:1.

Videćemo da li će bivši i sadašnji trener Čelsija zakopati "ratne sekire", ali bez ikakve sumnje svi jedva čekaju revanš ovih klubova na proleće, kada će biti posebno zanimljivo videti da li će se rukovati i pogledati u oči. Ne bi to bio prvi primer trenera koji su zaratili između sebe, setite se samo Murinja i Vengera.