POTVRĐENO

IGOR DULJAJ NOVI TRENER PARTIZANOVE FILIJALE! Bio je pomoćnik Savu i Stanoju, sad će raditi u TREĆOJ ligi!

Autor Nebojša Marković

Partizan je potvrdio ovaj angažman nekadašnjeg veziste.

Izvor: MN Press

Otišao je Igor Duljaj iz stručnog štaba Partizana kada je mesto trenera napustio Aleksandar Stanojević, ali to ne znači da više neće raditi u "Zemunelu".

Nekadašnji vezista Partizana zvanično je imenovan za novog trenera Teleoptika, filijale crno-belih!

"FK Partizan sa velikim zadovoljstvom obaveštava javnost da je Igor Duljaj, bivši igrač Partizana i pomoćni trener, od danas i zvanično šef stručnog štaba FK Teleoptik", saopštio je klub iz Humske i tako potvrdio da će i dalje imati priliku da izbliza motre na napredak svog nekadašnjeg igrača.

Duljaj će raditi sa ekipom koja trenutno nastupa u Srpskoj ligi Beograd, odnosno trećem rangu srpskog fudbala. On će voditi brigu o mladim igračima koji će pokušavati da se nametnu za eventualnu priliku u Partizanu. Na poziciju stiže kao zamena za Alberta Nađa, koji se priključio stručnom štabu Gordana Petrića u redovima Partizana.

Nekadašnji reprezentativac je bio i u stručnom štabu Sava Miloševića, nastavio je saradnju sa Stanojevićem, a sada je dobio priliku da samostalno vodi ekipu Teleoptika. Ukoliko se pokaže, mogao bi da u budućnosti uđe i u konkurenciju za poziciju trenera Partizana kada ona bude bila upražnjena.

Duljaj je igrački ponikao u Partizanu, za prvi tim je nastupao od 1997. do 2004. godine, a za reprezentacije Jugoslavije, SCG i Srbije upisao je ukupno 47 nastupa. Tri godine je bio i pomoćni trener u Šahtjoru iz Donjecka.