JAVIO SE

ZVEZDAŠI SU OVO ČEKALI - OGLASIO SE BUKARI! Svi su zabrinuti zbog njegove povrede, evo kakvo je stanje pred revanš!

Autor Nemanja Stanojčić

Osman Bukari se oglasio pred revanš meč kvalifikacija za Ligu šampona.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Crvena zvezda izgubila je u Haifi od Makabija (3:2), a dodatni razlog za brigu bila je povreda Osmana Bukarija. Tražio je izmenu u 60. minutu, pa je Dejan Stanković bio prinuđen da uvede mladog Stefana Mitrovića, a sada se i on oglasio.

Čekali su ovo svi navijači crveno-belih i dobili su dobre vesti. Prema njegovim rečima povreda nije ozbiljnije prirode i trebalo bi da bude u konkurenciji za tim u revanšu na "Marakani".

"Osetio sam mali bol u mišiću. Nisam želeo da rizikujem, zato sam tražio izmenu. Biću spreman za drugi meč", rekao je Bukari za izraelski "Sport1".

Navijači u Haifi oduševili su mnoge. Napravili su sjajnu atmosferu na stadionu, bodrili svoj tim i učinili meč još zanimljivijim. Upravo su o tome kolege iz Izraela pitale Osmana. Imao je zanimljiv odgovor za njih.

"Navijači su bili odlični. Međutim, drugačije je u Beogradu. Nadam se da ste videli snimke, spremite se za to. Ako dođete i vidite tu atmosferu možete i da umrete odmah", sa osmehom je zaključio Bukari i tako dao uvertiru za meč koji se igra u utorak na "Marakani" od 21 čas.