HIT!

PITALI SU LEGENDU DA LI FUDBALERI LAKŠE "ODVODE" DEVOJKE U KREVET... Njegov odgovor nasmejao je sve: Brate, POGLEDAJ ME!

Autor Milutin Vujičić

Đorđo Kjelini surovo iskren i na "škakljivo" pitanje koje bi mnogi izbegli.

Izvor: Twitter/teamseriea1/Screenshot

Legendarni italijanski fudbaler Đorđo Kjelini napustio je ovog leta Juventus i  umesto penzionisanja - odlučio je da se okuša u znatno slabijoj ligi punoj "glamura".

U pitanju je naravno američki MLS gde je obukao dres Los Anđelesa, rivala Galaksija za koji nastupa Dejan Joveljić, a kao verovatno najveća zvezda lige interesantan je medijima i gotovo na nedeljnom nivou daje intervjue. I to ne samo isključivo o fudbalu, pošto je dobro poznato da je evropski šampion sa Italijom šaljivdžija...

Tako je u jednoj emisiji upitan da li je istinit "mit" o tome da fudbaleri zahvaljujući svojoj slavi i popularnosti dobro prolaze kod devojaka, odnosno daleko bolje od "običnih smrtnika".

"Pa ljudi pogledajte mene. Ružan sam kao lopov... Dakle, da!", rekao je Kjelini uz širok osmeh, a šta će reći supruga?

Legendarni italijanski defanzivac je profesionalnu karijeru počeo još 2000. godine u Livornu, a kada ga se Roma odrekla - stigao je u Juventus i za njih nastupao punih 18 godina, uz jednogodišnju pozajmicu Fiorentini. Planira da igra još godinu-dve, a da se potom potpuno povuče iz fudbala.

Uz sve to, Đorđo Kjelini ima diplomu sa Ekonomskog fakulteta u Torinu, gde je kasnije i magistrirao.