NOVA LJUBAV

FUDBALERU SITIJA JE POSVETILA PESMU, A ON LJUBI PLESAČICU! Ostavio pevačicu, pa ga ulovili sa VATRENOM brinetom! (FOTO)

Autor Nebojša Marković

Ruben Dijaš je ponovo u centru pažnje, ali ne zbog dobrih partija u dresu Mančester sitija, već nove devojke.

Izvor: Instagram/screenshot/rubendias/festaginevra/aprilivymusic

Fudbaler Mančester sitija Ruben Dijaš ponovo je u centru pažnje. Nakon što je portugalski defanzivac raskinuo sa pevačicom Ejpril Ajvi, sa kojom je bio tri godine u vezi, paparaci su ga već ulovili sa novom partnerkom, isprva misterioznom brinetom.

Ali britanski tabloidi su sve razotkrili - Sitijev fudbaler je u vezi sa Đinevrom Festom, plesačicom u jednom poznatom kabareu na Ibici!

Dijaš je bio u vezi sa portugalskom pevačicom koja mu je i posvetila pesmu "Broken Apologies" nakon njihovog raskida, ali to njega očito mnogo ne zanima. On se sada zabavlja sa izvođačicom u jednom od glamuroznijih kabarea na svetu.

Đinevra i Dijaš su se nedavno zapratili na Instagramu, gde fudbalera prati 1.400.000 ljudi. Ova atraktivna brineta ima tek 5.200 pratilaca, ali će i taj broj ubrzo da naraste, imajući u vidu da već dobija komentare navijača Sitija. Inače, tabloidi na Ostrvu su već objavili njihove zajedničke fotografije iz Formentere, na kojima se vidi kako Dijaš grli i ljubi zanosnu Đinevru.

Evo ko je Đinevra Festa, plesačica koja radi na Ibici:

Inače, Dijaš je sa prethodnom devojkom i poznatom pevačicom raskinuo. Navodno su razlozi bili razlika u njihovim načinima života, pošto je Dijaš "diskretniji" od Ejpril.

Ona je potom objavila pesmu koja počinje stihom "Pokušala sam da ti dam ono što ti treba. Ali nisi video da sam pokušala. U mislima ne mogu da pronađem razlog da nas oboje ostaviš", što su mnogi okarakterisali kao poruku Ejpril za Dijaša.

Ovo je Ejpril Ajvi, bivša devojka portugalskog fudbalera: