Sada je dobro

SAMO SAM PAO NA ZEMLJU, ODMAH SU ME ODVELI U BOLNICU! Legendarni kapiten progovorio o DRAMI nakon jednog gola!

Autor Nikola Lalović

Prefosrirao se, a uz to ga je uzbuđenje ponelo i na kraju je završio u bolnici.

Izvor: Twitter/screenshot/footballdaily

Engleska pod Geretom Sautgejtom ređa uspehe kakve reprezentacija ne pamti, pošto su na prethodna dva velika takmičenja stigli do polufinala. Uzbuđenje tokom utakmica Engleske an prethodnom Euru i Mundijalu zamalo je došlo glave Geriju Nevilu!

Nekadašnji kapiten Mančester junajteda i jedan od najboljih desnih bekova u istoriji engleskog fudbala sada je već dugo poznati komentator na engleskom "Skaju", a kada je Rahim Sterling dao gol na "Vembliju" posle koga je Engleska prošla dalje u osmini finala Eura protiv Nemačke Nevil je morao u bolnicu!

"Rahim Sterling je dao gol na Evropskom prvenstvo protiv Nemačke pre godinu i po dana i ja sam praktično pao na pod i doživeo sam ogroman šok. Posle toga sam prebačen u bolnicu, pregledali su me i morao sam da usporim sa utakmicama," rekao je sada 47-godišnji Nevil. 

Otkrio je Nevil da ga je medijski život "iscedio" i da je pored velikog uzbuđenja krivica za njegov kolaps i u tome što mu je raspored prenatrpan

"Previše sam mislio, morao sam više da se opustim. Da budem iskren supruga mi često kaže da sam tu, ali da nisam prisutan. Radio sam nedavno intervju i novinar koji me poznaje 20 godina mi je rekao da je problem sa mnom što u prve dve sekunde odgovorim na pitanje, a onda narednih osam razmišljam šta ču sledeće da uradim", iskren je bio on.

Nevil se oprobao u trenerskim vodama, ali mu nije išlo, a sada je jedan od suvlasnika Salford Sitija, tima koji nastupa u četvrtoj ligi engleskog fudbala. Takođe je vlasnik kompanije "Relentles grup", a uz to ima unosan medijski ugovor.

Tagovi