sss

NAJGORI DAN U KARIJERI - ČUVENI NAPADAČ DOŽIVEO PONIŽENJE: Pozajmljen, vraćen, pa otpušten, a koštao je 76.000.000 evra!

Autor Nikola Lalović

Nije se ovome nadao Alkaser kada je leteo za Emirate...

Izvor: Profimedia

Neverovatan dan je proživeo Pako Alkaser! Nekadašnji reprezentativac Španije, bivši napadač Valensije, Barselone i Borusije Dortmund je za dan pozajmljen, vraćen sa pozajmice i otpušten! 

Njega je Viljareal Borusiji Dortmund platio 23.000.000 evra, ali je dao samo 11 golova i prošle godine je potpuno ispao iz kombinacije za tim. Sada je jasno da u Viljarealu Dandžuma, Pino, Moreno, Čukvueze pa čak i Morales i Džekson imaju prednost ispred njega, pa je odlučeno da ode na pozajmicu. Ali ona je kratko trajala!

Odleteo je Alkaser za Ujedinjene Arapske Emirate gde je potpisao ugovor sa Al Šarjahom, a onda je ekspresno vraćen! Bio je u Viljarealu 40 sati nakon odlaska, a ako se računa da su letovi do Emirata i nazad dugi po 8 sati to znači da je u novom klubu proveo samo 24 časa.

Kada se vratio sačekalo ga je još jedno neprijatno iznenađenje pošto ga je VIljareal otpustio! Sada je iskusni špic na koga su klubovi plaćajući obeštećenja do sada potrošili 76.000.000 evra slobodan!