Bravo!

ERUPCIJA U LONDONU ZBOG MITROVIĆA - GOL U 90. MINUTU ZA POBEDU: Zatresao mrežu, doneo tri boda i otišao sa terena! VIDEO

Autor Nikola Lalović

Aleksandar Mitrović je neverovatan - sada je doneo pobedu u poslednjim minutima meča!

Izvor: Profimedia

Aleksandar Mitrović je neverovatan! Doneo je pobedu Fulamu u meču sa Brentfordom pošto je u 90. minutu sjajno skočio, bio je viši od defanzivaca protivničkog tima i doneo je prva tri boda crno-belima ove sezone.

Iskoristio je sjajan centaršut desnog beka Kevina Mbabua, zatrčao se ka tribini posle gola i na čim je lopta stavljena na centar izašao je sa terena pošto ga je zamenio štoper Šejn Dafi. 

FULAM - BRENTFORD 3:2 (2:1)

Promašio je nekoliko šansi tokom ovog meča Mitrović, jedan gol mu je poništen zbog ofsajda, ali na kraju je dao gol kada je bilo najbitnije! U meču punom uzbuđenja i preokreta na kraju nije ostavio vremena gostima da reaguju, kada je dao gol igralo se još četiri minuta i Brentford nije stigao ni da zapreti golu Bernda Lena. 

Pogledajte kako je napadač iz Smedereva u 90. minutu doneo pobedu:

Fulam je poveo golom Bobija Rida u prvom minutu, a taj pogodak je praktično servirao Mitrović. On se izborio za prostor u šesnaestercu, navukao igrače na sebe, oslobodio Rida koji je posle pasa srpskog napadača pogodio iz drugog udarca.  Poveo je Fulam sa 2:0 posle 20 minuta kada je nakon kornera defanzivni vezista Žoao Palinja postigao pogodak i delovalo je da ovaj meč ide u jednom smeru.  Ipak, nisu se dali gosti!

Norgard je pred sam odlazak na odmor u 44. minutu smanjio na 2:1, a kada je Ajvan Toni izjednačio na 2:2 Brentford je napao i tri boda! Napadali su, ali nije bilo snage za potpuni preokret. Umesto toga u samom finišu jedan prodor Mbabua sa desne strane i nebeski skok Aleksandra Mitrovića doneli su tri boda Fulamu.

Sada Fulam nakon tri kola ima pet bodova, bez poraza je do sada, a Aleksandar Mitrović je u tri utakmice dao tri pogotka u Premijer ligi.