TRANSFER

LALATOVIĆ TRAŽIO I DOBIO POJAČANJE - STIGAO BIVŠI IGRAČ PARTIZANA! Klub potvrdio, Srbin otišao da oživi karijeru!

Autor Nemanja Stanojčić

Nikola Ninković novi je fudbaler Borca iz Banjaluke.

Izvor: MONDO/Dragan Šutvić/MN Press

Nikola Ninkovć novi je fudbaler Borca iz Banjaluke. Klub je i zvanično potvrdio da je nekadašnji igrač Partizana potpisao jednogodišnji ugovor sa tmom Nenada Lalatovića. Uz njega je stigao i Alen Jurilj iz Domžala.

Srpski stručnjak sa klupe Borca insistirao je na dovođenju popularnog Džigija. To je potvrdio i potpredsednik kluba Bogobolju Zeljković. Nije krio oduševljenje zbog dva pojačanja.

"Zadovoljni smo što su Nikola i Alen stigli, od njih očekujem da pojačaju napadačku liniju našeg tima i mogu da naprave razliku na terenu. Sa Nikolom smo dugo pregovarali, sada su se kockice složile. Lalatović je želeo da ga vidi u timu, na kraju smo uspel ida dogovorimo sve detalje. Sada je na Ninkoviću da uđe u pravu formu i da opravda povernje stručnog štaba i svih u klubu", rekao je Zeljković.

Borac je ušao u sjajnu formu, upisao je tri pobede na prethodna četiri meča u domaćem šampionatu i započeo je sa boljim rezultatima. "Imamo dobru ekipu koja svakodnevno napreduje, ono najbolje tek predstoji. Za promene uvek treba vreme i strpljenje, mi smo na dobrom putu", poručio je Zeljković.

Ninković, koji je nekada bio miljenik navijača Partizana, često prati mečeve crno-belih i svoje stavove iznosi na društvenim mrežama. Nedavno se radovao odlasku Ivice Ilieva, a oglasio se i posle eliminacije od AEK-a iz Larnake. On je igrao u Đenovi, Kjevu, Empoliju, Askoliju, Breši, pa je potom došao u Proleter. Imao je dugu pauzu u karijeri zbog saobraćajne nesreće.