Naljutio se

JE**M TI! LUKA POGLEDAO KA TRENERU I OPSOVAO: Šutnuo loptu od besa kad je video šta mu je uradio! (VIDEO)

Autor Mladen Šolak

Fiorentina je napadala, a trener je izveo Luku Jovića iz igre i to ga je veoma naljutilo.

Izvor: TV Arena sport/Screenshot

Fiorentina je kiksnula na gostovanju Empoliju i odigrala samo nerešeno (0:0), a trener Vinćenco Italijano naljutio je Luku Jovića time što ga je izveo iz igre tri minuta pre kraja. "Jebem ti..." promrljao je srpski fudbaler sebi u bradu pred kamerama, nakon neočekivane odluke trenera da baš on napusti igru dok Viola juri gol i pobedu. Uz to je i besno šutnuo loptu. Pogledajte tu scenu:

Luka je bio strelac prošle nedelje, na svom debiju u Seriji A, ali u drugom kolu nije ostao do kraja na terenu. Umesto njega u 87. minutu u igru je ušao Brazilac Artur Kabral, koji je u četvrtak bio strelac protiv Tventea u Konferencijskoj ligi, ali ni on nije uspeo da promeni rezultat.

Jović je ovog leta stigao iz Real Madrida u Violu bez obeštećenja, da bi na stadionu "Artemio Franki" ušao u ritam pred novembarsko Svetsko prvenstvo. U prethodnim sezonama u Španiji nije imao ulogu u "kraljevskom klubu", a u Firenci će pokušati da ostvari težak zadatak i da nastavi tamo gde je prošle zime stao Dušan Vlahović, kada je otišao u Juventus.

Tokom ove nedelje on je u Firenci sa saigračima i zemljacima Nikolom Milenkovićem, Aleksom Terzićem i Matijom Nastasićem ugostio selektora Srbije Dragana Stojkovića i pomoćnika Bratislava Živkovića. Piksiju se sigurno svidela Jovićeva odluka da se preseli u grad i u tim u kojem će igrati, a sada je na napadaču da uđe u ritam pred Mundijal.