RAZMONTIRALI IH!

AU - MBAPE DAO GOL ZA 8 SEKUNDI, MESI MU SVE NAMESTIO! Pričali da se zvezde ne podnose, a PSŽ je "sipao" SEDAM komada!

Autor Nebojša Marković

Neverovatnih 7:1 za PSŽ na gostovanju Lilu, u meču na kojem su Mesi, Mbape i Nejmar zajedno postigli šest golova.

Izvor: Streamja.com/Printscreen

Pari Sen Žermen je prethodnih dana bio u centru pažnje evropske fudbalske javnosti nakon sve češćih sukoba u timu. Videli smo prošlog vikenda razmaženog Kilijana Mbapea kako se duri što ne dobija loptu, a potom i svađa sa Nejmarom oko izvođenja penala.

Bilo je mnogo priča o tenzijama u ekipi, a oni su rešili u nedelju da pokažu da mogu i uprkos tim pričama da igraju strašan fudbal. PSŽ je "razmontirao" Lil 7:1 i to na gostovanju, a sve je počelo fenomenalnim pogotkom Mbapea posle samo osam sekundi meča!

Kakav strašan utakmice Pari Sen Žermena, početak koji je nagovestio pravu kanonadu! Nije se pošteno ni krenulo sa centra, a fenomenalna akcija rezultirala je u asistenciji Lionela Mesija za Mbapea, koji je posle samo osam sekundi igre promenio rezultat na semaforu.

Pogledajte kako je PSŽ postigao taj pogodak:

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt

I kako to obično biva, PSŽ je na nekom morao da iskali bes. Ređali su se potom golovi kao na traci. Mesi je povisio na 2:0, Ašraf Hakimi je postigao treći, a Nejmar četvrti gol i sve to u prvom poluvremenu.

Nejmar je potom povisio i na 5:0 u 52. minutu, da bi Džonatan Bamba postigao utešan gol za Lil. Do kraja meča je i Mbape uspeo da stigne do het-trika sa još dva pogotka, čime je potvrdio da ga natpisi medija baš i ne dotiču puno.

PSŽ sada ima maksimalnih devet bodova, a u prva tri kola postigli su nestvarnih 17 golova!

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt