KIKS!

VLAHOVIĆ NAMESTIO GOL, ALI JE SUDIJA NAPRAVIO GREŠKU: Opet "mrtvilo" Juventusa, ovako neće daleko dogurati!

Autor Nebojša Marković

Loša partija za igrače Juventusa, za koje su igrali i Dušan Vlahović i Filip Kostić.

Izvor: TV Arenasport/Printscreen

Jeste Juventus odlično otvorio sezonu pobedom 3:0 protiv Sasuola, ali već u drugom kolu Serije A su se vratili starim navikama iz prošle sezone.

"Stara dama" je u razočaravajućem meču remizirala 0:0 na gostovanju Sampdoriji u meču u kojem je Dušan Vlahović i besneo na saigrače, ali i bio asistent kod gola. Ipak, on nije bio priznat - 0:0.

Bila je ovo jako slaba partija Juventusa koji je sporom igrom retko kada uspevao da ozbiljnije ugrozi "Sampu". Vlahović je u prvih 45 minuta imao toliko slabu podršku da je samo tri puta dodirnuo loptu, a kamoli imao priliku za postizanje pogotka.

To se malo promenilo u drugom poluvremenu, kada je srpski napadač uspeo da odličnom fintom prevari svog čuvara, a onda i asistira Adrijenu Rabiou koji je uspeo da zatrese mrežu domaćih. Pomoćni sudija nije podigao zastavicu, svi su mislili da je to 0:1, ali se onda pristupilo gledanju VAR snimka i ispostavilo se da je pomoćnik napravio grešku.

Glavni sudija je utvrdio da je u začetku akcije Vlahović zaista bio u ofsajdu, pa je pogodak poništen, a do kraja meča, Juventus nije uspeo da slomi otpor Sampdorije.

Najbolju šansu u 93. minutu imao je i Filip Kostić, drugi reprezentativac Srbije na ovom meču, ali novi igrač Juventusa nije baš najbolje zahvatio loptu na drugoj stativi, pa je Emil Audero odbio udarac. Masimilijano Alegri nipošto neće biti zadovoljan ovakvom igrom njegovog tima...

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt