POGLEDAJTE!

MARAKANA NIKAD NIJE OVAKO SIJALA! Sve se trese, dok 50.000 navijača ima samo jednu želju - LIGU ŠAMPIONA!

Autor Nebojša Marković

Crvena zvezda se bori za ulazak u Ligu šampiona, a njeni navijači su napravili ambijent kakav stadion "Rajko Mitić" dugo nije video!

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Fudbaleri Crvene zvezde se bore za plasman u grupnu fazu Lige šampiona po treći put u svojoj istoriji. Prvak Srbije na stadionu "Rajko Mitić" pokušava da nadoknadi zaostatak iz prvog meča protiv Makabi Haife (2:3) i to čini u spektakularnom ambijentu.

Navijači Crvene zvezde ispunili su stadion mnogo pre početka utakmice i "obojili" stadion potpuno u crveno i belo, kako nikad nije izgledao:

Navijači Zvezde su od poraza u Izraelu započeli veliku kampanju da svi na stadion "Rajko Mitić" stignu obučeni ili u crveno ili u belo. Istočna i zapadna tribina dobile su instrukcije da dođu obučeni isključivo u crveno, a severna i južna tribina u belo.

Ta koreografija je čitav stadion obojila u boje Crvene zvezde za meč godine, a možda i generacije! Zvezda protiv Makabija mora da ostvari pobedu od dva gola razlike ako želi da se pre izvođenja jedanaesteraca plasira u Ligu šampiona. Ulog je veći od 20.000.000 evra, a navijači crveno-belih potrudili su se da igrači Dejana Stankovića dobiju najbolju moguću podršku...

Ostanite uz MONDO i pratite prenos meča Crvena zvezda - Makabi!