TEŠKO VEČE

PAVKOV ZAPLAKAO NA MARAKANI! Svet mu se srušio zbog autogola i ELIMINACIJE Zvezde, saigrači ga tešili (FOTO)

Autor Milutin Vujičić

Milan Pavkov je na neslavan način završio utakmicu Crvene zvezde i Makabija, autogol u nadoknadi vremena za prolaz Izraelaca.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Mnogo puta je Milan Pavkov bio junak Crvene zvezde, pamtiće se zauvek njegove partije protiv Liverpula, Milana, pa i Partizana, međutim ovo nije bilo njegovo veče.

Ušao je u igru protiv Makabija na petnaestak minuta do kraja, dok su mu navijači pevali pesmu i nadali se da će postići pogodak koji će Crvenu zvezdu odvesti dalje, ali sada je Pavkov bio antijunak šampiona Srbije. Postigao je autogol u 90. minutu kojim je Makabi prošao u grupnu fazu Lige šampiona.

U tom trenutku svet mu se srušio, iako je ostalo još oko pet minuta do poslednjeg sudijskog zvižduka, a ni napadač, ni sama Crvena zvezda nisu mogli da se podignu posle toga.

Kada je Tejlor odsvirao kraj, svi igrači Zvezde su popadali na travu, a najteže je bilo Milanu Pavkovu. Videle su se suze u očima napadača Crvene zvezde, prilazili su članovi stručnog štaba i saigrači da ga teše, ali ovo će sigurno biti neprospavana noć za njega, možda i najteža u njegovoj dosadašnjoj karijeri.

Pogledajte kako je to izgledalo!

Pogledajte i fotografije nakon završetka utakmice Crvena zvezda - Makabi.