NEVEROVATNO

AU - RONALDO KUPUJE GOLF KLUB, ALI DA BI GA UNIŠTIO! Otvorio hotel, a sad će potrošiti MILIONE samo da ih ne gleda!

Autor Nebojša Marković

Kristijano Ronaldo gradi vilu od 20.000.000 evra u Portugalu, ali jedna stvar mu smeta da bi sve bilo idealno...

Izvor: Profimedia/YouTube/screenshot/Tips from Tina

Kristijano Ronaldo ne prestaju da privlači pažnju i svojim potezima van terena. Zvezda Mančester junajteda je poznata po tome da obožava luksuz i svoje skupocene automobile, ali sada je Portugalac otišao korak dalje.

Ronaldo sada želi da potroši novac na kupovinu čitavog golf kluba u Portugalu i to kako bi ga uništio, a sve u cilju da njegova nova vila ne bi imala zaklonjen pogled!

Kako piše "San", Ronaldo već uveliko priprema izgradnju vile vredne 20.000.000 evra, ali je primetio da ima jedan, za njega manji problem. Ronaldo ipak nije bio zadovoljan izgledom okruženja koje će se nalaziti oko vile.

Pre svega, Ronaldu se ne dopada blizina "Oitavos" golf kluba i Kinta da Marinji, ali je već pronašao rešenje. To je kupovine kluba i njihovog velikog parkinga, kako bi oba razrušio, prebacio ih na drugu lokaciju, a sve kako bi imao više privatnosti sa svojom porodicom.

Portugalac je navodno već rekao svojim advokatima da započnu pregovore. Njegova vila će se prostirati na preko 1.100 kvadratnih metara, a imaće očekivano luksuzne sposobnosti. Pominje se podzemna garaža sa liftovima koja bi mogla da olakša Ronaldu izbor jednog od njegovih superautomobila koje će voziti.

Naravno, tu su bazeni, bioskop, igraonice, ali i pogled na Atlantski okean. Za ovo poslednje, ipak, potrebno mu je i da otkupi čitav golf klub i preseli ga negde gde mu neće smetati. Inače, Ronaldo je nedavno otvorio svoj peti hotel, i to u Marakešu, u Maroku. Pogledajte kako taj hotel izgleda: