Fudbal

Dvojke na Inter i Klub Briž su najveće na svetu u Mozzartu

Izvor Promo

Nigde nećete da nađete veće kvote.

Izvor: Profimedia

Petak je zagrevanje za buran vikend i mnogo fudbalskih utakmica širom planete. Bukmejkeri Mozzarta su za danas spremili dve kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

U pitanju su dvojke na Inter kojeg očekuje gostovanje Laciju u Seriji A (ovaj meč možete da gledate u direktnom prenosu na sajtu mozzartbet.com, uz besplatnu registraciju), odnosno slavlje Klub Briža na strani kod Šarlroa u prvenstvu Belgije.

LACIO - INTER (PETAK, 20.45), DVOJKA 2,00
Lacio je u predsezoni izgledao prilično dobro i pretrpeo je samo jedan kiks u pet mečeva, onda kada je poražen od Đenove sa 4:1. U dva dosadašnja ligaška duela u Seriji A Lacio nije poražen, međutim problemi sa realizacijom postali su primetni u utakmicama protiv Torina (0:0) i Bolonje (2:1). Večeras u Rim dolazi Inter, koji je lani bio na korak od šampionske krune. U prijateljskim mečevima tokom leta Nerazuri nisu izgledali pouzdano. Počeli su pripreme pobedom nad skromnim švajcarskim Luganom (4:1), ali je u nastavku bilo neuspeha. Ipak, start sezone krenuo je trijumfalno, sa dva slavlja u dve runde. Pobeđen je Leče (2:1), a onda je pala i Specija (3:0).
---------------------
Prognozziraj besplatno Mozzart Bet Superligu za milionski nagradni fond
--------------------

ŠARLROA - KLUB BRIŽ (PETAK, 20.45), DVOJKA 1,95
Prošle sezone Šarlroa je igrao veoma dobro i završio je na sedmoj poziciji na tabeli. Početak novog šampionata za crno-bele ide odlično. U pet borbi Zebre su izvojevale tri pobede, nad Epenom (3:1), Serenom (1:0) i Varegemom (3:1), što im je donelo devet bodova i petu poziciju na tabeli. Klub Briž je aktuelni prvak Belgije. Start nove sezone doneo je tri pobede i remi u pet kola, pa je sa 10 bodova na trećem mestu na tabeli. Posle remija sa Varegemom (1:1), Klub Briž je savladao Leven (3:0) i Kortrajk (2:1).

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

Tagovi