BRAVO!

AU! KAKVA MAJSTORIJA SERGEJA SA SKORO 40 METARA! Zbog ovakvih poteza velikani traže Srbina - ustao je ceo stadion!

Autor Nemanja Stanojčić

Još jedan neverovatan potez srpskog reprezentativca.

Izvor: Profimedia

Sergej Milinković-Savić je po ko zna koji put pokazao da je najbolji igrač Lacija. Ovog puta u derbiju kola u Italiji gde je imao fenomenalnu asistenciju za vođstvo svog tima protiv Intera.

Igrao se 40. minut kada je srpski reprezentativac tražio povratni pas, onda je pogledao ka kaznenom prostoru i sa oko 40 metara poslao je savršen pas ka Felipeu Andersonu koji je glavom postigao pogodak.

Neverovatna vizija srpskog fudbalera, maestralan potez i gol Andersona. Zbog ovoga je ceo stadion ustao u Rimu. Svi su aplazom pozdravili asistenciju Sergeja i pogodak za prednost na poluvremenu. Oduševio je i navijače na društvenim mrežama.

"Kakav spektakularan potez", "Majstorija Sergeja", "Ovo je naš Sarđente", bili su samo neki od komentara pristalica rimskog kluba. Ujedno i još jedan dokaz zbog čega mnogi evropski velikani prate igre Milinkovića-Savića. Bilo je priča o odlasku, spominjao se Mančester junajted, ali za sada nema promena. Prelazni rok traje do 31. avgusta... Lacio je na kraju pobedio (3:1), a navijači domaćeg tima su ovacijama pozdravili fantastičan pogodak Luisa Alberta.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt