Evo šta menja

MILOJEVIĆ STIGAO I ODMAH NAJAVIO TRI PROMENE U ZVEZDI: Potrebni su oni koji shvataju obaveze!

Autor Nikola Lalović

Miloš Milojević je novi trener Crvene zvezde, a sa njim će doći i neke promene.

Izvor: MN Press

Dejan Stanković je otišao, a sada je Miloš Milojević i zvanično stigao u Crvenu zvezdu. Mladi 39-godišnji stručnjak koji je bio deo stručnog štaba Dejana Stankovića od 2019. do 2021. godine prvo se zahvalio sada već bivšem treneru Zvezde na tri stvari koje je učinio za njega, a onda se osvrnuo na svoj posao. 

Pričao je o ambicijama kluba, transfer politici i statusu Ohija Omoižuanfa, a naavio je i neke promene. Za sada on pre svega želi da oformi stručni štab, a u njemu će osim Nenada Milijaša koji ostaje biti dodata tri nova imena!

"Što se tiče nedostataka, ja bih to interno sa grupom kako ne bih ofirao ekipu javnost. Što se tiče pomoćnika, radimo... Imamo neka dva imena, Milijaš ostaje u stručnom štabu. Tražimo prvog pomoćnika, trenera za fizičku spremu i trenera golmana. Potrebni su nam ljudi koji shvataju obaveze rada u Crvenoj zvezdi", rekao je Milojević na predstavljanju.

Mloš Milojević u Crvenu zvezdu dolazi nakon što je posle odlaska iz stručnog štaba Dejana Stankovića vodio Hamarbi i Malme, a kao prvi trener je takođe vodio Vikingur, Brejdablik i Mjalbi.   

Svoj prvi meč na čelu novog tima imaće već od 20:30 kada na svom terenu crveno-beli dočekuju Javor u Superligi, Nakon toga ga čeka "večiti derbi" u sredu 31. avgusta, a nakon toga i prvi mečevi u Ligi Evrope.