Bravo!

BOMBA! VLAHOVIĆU, DOKTORE FUDBALA: Nestvaran "slobodnjak" Srbina, strašna golčina u derbiju Serije A! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Fantastičan pogodak srpskog fudbalera u derbiju trećeg kola Serije A.

Izvor: Arena Sport /Printscreen

Nastavlja se golgeterska serija Dušana Vlahovića u Italiji. Za gol protiv Rome bila su mu potrebna samo dva minuta, a kada pogledate kako je zatresao mrežu "Vučice" biće vam jasno i zašto je trenutno jedan od najboljih igrača Serije A. Iako nije u njegovom stilu, Vlahović je pogodio iz slobodnog udarca!

Sa preko 25 metara udaljenosti, nakon stotinak sekundi igre, Vlahović je šokirao iskusnog Patrisija koji čuva mrežu rimskog tima i perfektnim udarcem preko živog zida prvo pogodio prečku, a zatim i mrežu.

Rui Patrisio nije se ni pomerio, a slavlje u Torinu moglo je da počne. U velikom derbiju Serije A Juventus je do prednosti došao u idealnom trenutku, već na samom startu utakmice. Pogledajte kako je Vlahović matirao Portugalca:

Tim Žozea Murinja - za koji od početka igra Nemanja Matić, bio je u teškoj situaciji jer je tokom većeg dela meča morao da juri prednost favorita. Pogotkom Tamija Ejbrahama uspeli su da izjednače i osvoje važan bod, ali to nije umanjilo majstoriju srpskog fudbalera sa samog početka utakmice.

Uostalom, Vlahović je u takvoj formi da mu nije potrebno ostaviti mnogo prostora, kad god mu saigrači "doture" loptu, on zatrese mrežu. U novoj sezoni već ima tri postignuta gola, dva u prvom kolu protiv Sasuola i ovaj treći, koji je pravo malo remek-delo. Trenutno je to dovoljno za deobu prvog mesta na listi strelaca, ali ima još mnogo da se igra. Biće prilike i da se osami na vrhu...