Bravo!

DOMINACIJA ALEKSANDRA MITROVIĆA - DAO GOL NAJBOLJEM TIMU! Englezi u šoku, njega ne mogu da zaustave! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Srpski fudbaler je postigao četvrti gol u novoj sezoni, na isto toliko mečeva u Premijer ligi!

Izvor: Profimedia

Srpski fudbaler Aleksandar Mitrović je nezaustavljiv. Impresivna forma iz prethodne sezone u Čempionšipu samo se "preslikala" u Premijer ligu, pa "Mitar" i u tom takmičenju teroriše odbrambene igrače i golmane. Večeras je napadač iz Smedereva pogodio protiv arsenala, jedinog tima koji je ostvario maksimalan učinak u prva tri kola!

Pogodak srpskog asa dogodio se na početku drugog dela meča, dok su se igrači Arsenala poigravali u poslednjoj liniji. Fulam je izašao u visoki presing i osvojio loptu, a Mitrović rutinski realizovao priliku koja mu se ukazala.

Nakon što je sa dva gola namučio Liverpul na početku sezone, zatim promašio penal protiv Vulverhemptona, pa se iskupio pogotkom u 90. minutu za pobedu protiv Brentforda, Aleksandar Mitrović je nastavio golgetersku seriju. Još jednom je pokazao da je i pored svih osporavanja, on igrač za Premijer ligu.

Pogledajte kako je zatresao mrežu:

Nakon što smo u Italiji videli bombu Dušana Vlahovića koja je Juventusu donela prednost protiv Rome, možemo samo da zamislimo osmeh na licu selektora Dragana Stojkovića. Nekoliko meseci pred Mundijal u Kataru srpski napadači blistaju!