HIT!

RADONJIĆ NAPRAVIO ŠOU, SLAVIO KAO STEF KARI! Srbin dao gol, pa napravio potez koji dobro zna ceo svet (VIDEO)

Autor Nemanja Stanojčić

Nemanja Radonjić dao je gol za Torino, a onda proslavio to u stilu Stefa Karija.

Izvor: Profimedia/Printscreen/YouTube/Golden State Warriors

Nemanja Radonjić dao je gol za Torino, pa je onda slavio kao Stef Kari! Srpski reprezentativac postigao je svoj prvi gol u Seriji A, doneo je pobedu "bikovima" tim pogotkom i to je znao da proslavi protiv Kremonezea.

Radonjić je započeo tu akciju, dodao do Mergima Vojvode, a onda se odlično ubacio u peterac, pratio akciju i rutinski smetio loptu u mrežu i tako duplirao prednost svog tima. Onda je odlučio da kopira Karija. Domaćin je u 80. minutu matirao Vanju Milinkovića-Savića, ali je to bilo sve što su uspeli da učine.

On je igrao do 85. minuta, tada ga je zamenio sunarodnik Saša Lukić. Saša je do skoro bio kapiten kluba, ali je odlučio da bojkotuje meč sa Moncom zbog nezadovoljstva i to ga je koštalo. Bio je izbačen iz tima, mada je posle izvinjenja došlo do pomirenja i vraćen je u tim. Ostao je bez kapitenske trake.

Kada je proslava u pitanju, to je potez koji je patentirao Stef Kari. Plejmejker Golden Stejta je često to radio tokom sezone. Posle koševa ili spektaularnih poteza je znao da napravi taj pokret i da kopira spavanje i da na taj način pokaže rivalima da ih je "poslao na spavanje". Radio je to i na meču protiv Nikole Jokića i Denvera. Na kraju je sa Voriorsima došao i do titule sa Nemanjom Bjelicom.