NEVEROVATNO!

HIT SNIMAK - UKRAJINSKOG FUDBALERA UMALO IZBACILI SA STADIONA! Slavio gol Arsenala, žena potrčala za njim (VIDEO)

Autor Nemanja Stanojčić

Oleksandar Zinčenko napravio je šou na utakmici protiv Fulama, žena koja je radila kao redar htela da ga izbaci sa terena...

Izvor: Printscreen/Twitter/SkySport

Arsenal je posle preokreta savladao Fulam, ni gol Aleksandra Mitrovića nije pomogao gostima da naprave iznenađenje. Tim Mikela Artete nastavio je pobednički niz, a u centru pažnje bio je Oleksandr Zinčenko.

Ukrajinski fudbaler nije igrao na ovom meču zbog povrede kolena, ali je umalo izbačen sa stadiona u 85. minutu. Gabrijel je postigao pogodak za trijumf "tobdžija", a Zinčenko je dotrčao da proslavi sa saigračima. Pošto je bio u civilu, žena koja je radila kao redar odmah je potrčala za njim uverena da je neko od navijača utrčao na teren. Ubrzo je dobila znak od nekoga da se skloni, što je i učinila.

Snimak tog detalja brzo se proširio na društvenim mrežama, postao je pravi hit, a ona je dobila niz pohvala. Većina ljudi je iznela pozitivne komentare, uglavnom o tome kako se ponela kao profesionalac i da je bila spremna da izbaci defanzivca koji je u tom momentu bio u crnoj majici, ne u opremi kluba. Neki su se čak i šalili da je trebalo da ga izbaci.

Arsenal ove sezone igra fantastično, posle četiri kola ima isto toliko pobeda i priliku da nastavi sjajan niz imaće već u sredu protiv Aston Vile na svom stadionu. Što se Zinčenka tiče, on je letos stigao u klub iz Mančester sitija i do sada je upisao i jednu asistenciju, na meču protiv Kristal Palasa u prvom kolu.