Bravo!

NA JNA NAPUNILI MREŽU DO VRHA, A SAD IH JE ŠOKIRAO DEKIJEV SIN: Filip branio SVE, Inter će ozbiljno računati na njega!

Autor Nikola Lalović

Filip Stanković je očigledno napravio pravi potez kada je otišao na pozajmicu u Volendam.

Izvor: Instagram/Filipstankovic/Screenshot

Dragan Stojković Piksi već "muku muči" sa izborom golmana - Vanja Milinković Savić i Predrag Rajković sjajno brane u svojim klubovima, Marko Dmitrović je uvek tu kao opcija, u Americi se probija Đorđe Petrović, a sada se nameće i Filip Stanković! 

Mladi 20-godišnji golman Intera je već drugu sezonu na pozajmici u Volendamu, a nakon što je prošle sezone briljirao u drugoj ligi, sada je sjajan i u Erediviziji. 

Njegov Volendam je u trećem kolu uspeo da savlada Tvente sa 1:0 i tako nanese prvi poraz ekipi iz Enšedea, a najbolji akter meča je upravo bio čuvar mreže Volendama koji je odbranio čak šest šuteva, od čega četiri iz šesnaesterca. Uspeo je da spreči domaćina da iz velikih šansi dođe do prednosti, a nedavno smo u Beogradu videli koliko je Tvente efikasan. 

Holandski tim je igrao sa Čukaričkim u kvalifikacijama za Ligu konferencija i u dva meča je dao sedam golova - četiri u meču u Holandiji, a tri na stadionu JNA gde je Čukarički bio domaćin. 

Filip Stanković još nije dobijao pozive za seniorski tim Srbije, a ovaj 20-godišnji golman rođen u Rimu nastupao je za U16, U17 i U19 nacionalni tim Srbije.