Fudbal

U ZVEZDI NIJE POKAZAO NIŠTA, A U FRANCUSKOJ DAJE GOLOVE: Špic na "Marakani" bio kao duh, a sada je pocepao mrežu! VIDEO

Autor Nikola Lalović

Teško da će se neko u Crvenoj zvezdi sećati Loisa Dionija za nekoliko godina, ali u Francuskoj očigledno uspeva da se nametne.

Izvor: MN Press

Doskorašnji napadač Crvene zvezdeLois Dioni ponovo je postigao gol u Ligi 1! On je u porazu Anžea od ekipe Troe 3:1 bio jedini strelac u redovima svog tima i to mu je bio drugi pogodak u Ligi 1 ove sezone. 

Dioni je u Crvenu zvezdu došao kao veliko pojačane na početku sezone 2021/22, na početku je igrao kao prvi napadač, ali je na kraju skupio samo osam nastupa u Superligi Srbije i dao samo jedan pogodak. Ukupno je na 17 mečeva dao tri gola, a u drugom delu sezone gotovo da i nije bio u timu. 

Ove godine je standardan u Anžeu, počeo je sva četiri meča u Ligi 1, od čega je dva završio, a dva puta je igrao po sat vremena, a onda je izlazio iz igre.

Sada je posle jedne akcije u kojoj je lopta kružila oko 16 metara protivnika uspeo da se nađe na prvaom mestu, pošalje jak šut ispod defanzivaca Troe i pogotkom u 67. minutu vrati svom timu nadu da može da se vrati u meč. Pogledajte taj gol:

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt