NEVEROVATNI DETALJI!

ŠOKANTNO - BRAT I BANDA UCENJIVALI POGBU DA IM PLATI 13.000.000€: Imali puške, zastrašivali ga, sad je sve OTKRIVENO!

Autor Nebojša Marković

Neverovatno otkriće o Polu Pogbu, njegovim prijateljima iz detinjstva, ali i rođenom bratu članu organizovane bande koja je pokušala da iznudi ogromnu svotu novca od poznatog fudbalera.

Izvor: Profimedia

Neverovatno otkriće u francuskim medijima! Svetski poznati fudbaler Pol Pogba otkrio je policiji u toj zemlji da je prethodnih meseci bio ucenjivan od strane bande koja je želela da iznudi od njega 13.000.000 evra, a među onima koje je optužio, nalazi se i njegov rođeni brat Matijas!

Francuski mediji bruje o neverovatnom obrtu koji se tiče fudbalera Juventusa i njegovih razgovora sa policijom.

Prethodno se u nedelju objavio šokantan video snimak Matijasa Pogbe na kojem nekadašnji reprezentativac Gvineje tvrdi da će svojim otkrićima uništiti njegovog brata Pola, kao i Kilijana Mbapea i Rafaelu Pimentu, de fakto naslednicu Mina Rajole na mestu jednod najvećih fudbalskih agenata na svetu.

Ali sada "Frans Info" donosi detalje kakve teško da je iko očekivao. Od objave Matijasa Pogbe, bilo je potvrđeno da su francuski tužioci otvorili istragu o mogućem "pokušaju ucene od strane organizovane bande".

No, "Frans Info" sada piše da je Pogba Pogba tokom različitih intervjua sa vlastima navodno rekao da su ga jednom prilikom zarobili prijatelji iz detinjstva i dva muškarca sa kapuljačama naoružana puškama, tokom incidenta u Parizu.

Radi se o bandi koja je od njega tražila 13.000.000 evra, a čiji je član bio Matijas Pogba. Pol tvrdi da je žrtva pretnji i pokušaja iznude od svog starijeg brata. Istražiteljima je rekao da su se incidenti zastrašivanja događali i u trening centru Juventusa u Torinu, gde je rekao policiji da je među osumnjićenima prepoznao svog brata Matijasa.

Pol Pogba sa braćom Florentanom (levo) i Matijasom (desno)
Izvor: Profimedia

Isti izvor piše da je Pogba između 25. i 29. marta, kada je reprezentacija Francuske igrala prijateljske utakmice, iskoristio priliku da poseti svoju porodicu u Lanju sur Marnu. Prijatelji su ga navodno potom odvukli u stan u Parizu, gde su ga krivili što im nije finansijski pomagao otkako je postao profesionalni fudbaler. Dvojica naoružanih ljudi potom su tražili 13.000.000 evra za "učinjene usluge", tvrdeći da su ga diskretno štitili 13 godina.

Pogba je uveravao istražitelje da je svoje ucenjivače video nekoliko puta u Mančesteru, a potom i u Torinu, kada je postao igrač Juventusa. Francuski fudbaler je rekao i da je oduvek blizak sa prijateljima iz detinjstva, da ih je finansijski pomagao, ali da je to prestao da radi u januaru 2021. godine.

Tada je jednog prijatelja izbacio iz svoje kuće u Mančesteru, kada je shvatio da je on iskoristio njegovu kreditnu karticu da mu ukrade 200.000 evra. Pol Pogba je već godinama u narušenim odnosima sa bratom Matijasom, a sada su šokantni detalji o njima dvojici isplivali u javnost.

Što se tiče pominjanja Mbapea, istražitelji su prema pisanjima medija shvatili da je on u celoj aferi povezan samo kao način da ga diskredituju i na taj način izvrše dodatni pritisak na njega da plati novac, tako što će širiti lažne informacije. Inače, Pogba je negirao navode da je tražio vrača iz kruga svoje porodice da baci čini na Kilijana Mbapea, priče "Frans Info".