ŠTA BI?

BURAN ODGOVOR CSKA NA PRIČE DA IM ZVEZDA "ODVODI" IGRAČA! Oglasio se direktor zbog Adolfa Gaiča: "Velika je razlika..."

Autor Milutin Vujičić

Deluje da je Adolfo Gaič zaista na meti Crvene zvezde, ali da posao još nije zaključen.

Izvor: Profimedia

Crvena zvezda sa potpuno novim napadom nastavlja sezonu. Otišli su Loa Dioni, Marko Lazetić, Rišairo Živković i Milan Pavkov, svako trenutka očekuje se rastanak i sa Ohijem Omoižuanfom, tako da su zapravo od pravih "devetki" u timu ostali samo Aleksandar Pešić i novajlija Kalifa Kulibali, na koga trener Miloš Milojević računa već za predstojeći "večiti" derbi sa Partizanom, pa makar i na pet minuta u završnici.

Ipak, jasno je svima da Crvena zvezda ne može samo sa dvojicom napadača da izgura sezonu i zato su odmah krenuli po fudbalera moskovskog CSKA Adolfa Gaiča. Iako se u prvi mah činilo da je posao praktično zaključen i da će Argentinac nemačkog porekla doći na "Marakanu", sada se čini da nije sve tako blizu.

Direktor za odnose sa javnošću CSKA iz Moskve Kiril Brejdo je informacije o odlasku Gaiča u Crvenu zvezdu prokomentarisao na svom Telegram kanalu na kome je vrlo aktivan, pa tu navijači "armejaca" najčešće saznaju šta se dešava oko kluba.

"Velika je razlika uzeti i želeti da uzmete...", napisao je Breido na svom nalogu i tako delimično potvrdio tačnost informacije o pozajmici Gaiča u Crvenu zvezdu, odnosno deluje da se srpski šampion zaista interesuje za Argentinca - međutim do dogovora i dalje nije došlo.

Gaič, koji je 2019. godine i debitovao za Argentinu, ponikao je u San Lorencu, da bi se pre dve sezone preslio u Rusiju. Nije se najbolje snašao u moskovskom klubu za koji je do sada postigao tek jedan gol, dok je već dva puta bio na pozajmicama - u Ueski i Beneventu, gde se takođe nije naigrao i proslavio.

Crvena zvezda traži jeftinije rešenje za trećeg napadača i deluje da Adolfo Gaič dolazi po istom principu kao i Loa Dioni, s tim da je Francuz prošlog leta izabran (na kratko) kao prvo rešenje.