Uživo

ZVEZDA NAS ODBILA, MOŽDA ĆEMO I MI NJIH: Poruka trenera Partizana pred derbi - "Pobedu bih posvetio jednom čoveku!"

Trener Partizana Gordan Petrić spremno dočekuje 168. "večiti" derbi protiv Crvene zvezde.

Izvor: YouTube/FK Partizan Belgrade

Fudbaleri Partizana u sredu (20.00) dočekuju Crvenu zvezdu na stadionu u Humskoj u meču devetog kola Superlige Srbije. Biće to 168. "večiti" derbi, a vreme je da čujemo i kakva su očekivanja iz tabora crno-belih.

Posle konferencije za medije Miloša Milojevića, novog trenera Crvene zvezde, red je i na Partizan, gde će se trener Gordan Petrić obratiti medijima.

Pratite uživo uz MONDO tekstualni prenos konferencije, koja je zakazana za 12.00 časova.

12:17

KRAJ KONFERENCIJE PARTIZANA

Završeno je obraćanje Gordana Petrića pred 168. "večiti derbi".

12:16

PARTIZAN DOBIJAO DERBIJE KAD JE PETRIĆ BIO DIREKTOR

"To što sam bio u Partizanu 2007-2009, i da je tim bio odabir Ivana Tomića i mene, tu je Partizan napravio pravu stvar da se klub okrenuo i ka mladim igračima. To je Partizan generalno uradio, mi smo bili deo sistema. Da li će to sada biti kao tada, zavisi od mnogo stvari. Pojedinac ne može da neke stvari promeni, treba da se napravi filozofija kluba."

12:16

POBEDA U DERBIJU PREKRETNICA SEZONE?

"Ne gledam to kao na prekretnicu sezone. Naravno da bi nam pobeda mnogo značila. Generalno gledam sve od utakmice do utakmice, pa ćemo videti na kraju sezone", poručio je Petrić.

12:14

PETRIĆ O NEPOMERANJU DERBIJA

"To što smo pokušali da odložimo utakmicu, postoji razlog, da bismo se više odmorili. Ali Zvezda je tako odlučila, imaju to pravo i svoj raspored. Možda i mi nekad dođemo u tu situaciju i tu nema ljutnje. Igrači koji su igrali veći broj utakmica, naravno da ima umora. Sutra se igra "10 na 10" pa ćemo videti šta će biti."

Izvor: FK Partizan Beograd

12:12

TRENER ZVEZDE JE REKAO DA POZNAJE PETRIĆEVU FILOZOFIJU

Evo kako je Gordan Petrić to prokomentarisao:

"Ne znam, nismo igrali padel pa ne znam. Šalim se, nas dvojica smo bili na licenci, dve godine smo se družili i dobro se znamo. Verovatno je to mislio po nekoj priči i dešavanjima na licenci, da je procenio moju filozofiju igre."

Izvor: Youtube/FK Crvena zvezda/pritnscreen

12:11

ZVEZDA NE MOŽE DA NAS IZNENADI

"Jedino može da nas iznenadi ovaj novi igrač jer ga nikad nismo videli pre toga. Ni mi njih ne možemo da iznenadimo ni oni nas."

12:10

O DOLASKU HAMIDUA TRAOREA

"Dolaskom Traorea smo dobili kombinatoriku da možda možemo da odmaramo neke igrače. Građom liči na Moreiru, stilski malo na Zdjelara, ali njime smo dobili sigurnost. Verovatno se malo i začudio da igra odmah protiv Radničkog. Odigrao je ono što treba da odigra, jak na lopti, sutra je specifična utakmica i naći će se možda u nekom drugom prostoru, ali je pojačanje za Partizan jer nismo imali igrača na sredini terena."

Izvor: FK Partizan

12:09

POBEDU BIH POSVETIO MILUTINU ŠOŠKIĆU

"Diktiraju tu i oni kao i mi što diktiramo nešto što možda oni planiraju da igraju napadački. Bilo bi dobro kada bi Partizan sutra dobio, iz mnogo razloga, da se približimo i još stabilizujemo. Želja je moja da možda sutra ta pobeda ode nekom čoveku koji bi se sigurno radovao, a to je bata Šole", rekao je Petrić, pomenuvši nedavno preminulog, legendarnog golmana Partizana i Jugoslavije.

Izvor: MN Press

12:06

IGRAČI SU SPREMNI

"Ljudi pričaju da treba neka motivacija za bilo koju utakmicu. Bio sam igrač i svaki igrač koji je profesionalac i igra za Partizan i Zvezdu, spremaju se za svaki meč isto. Samo dešavanja na terenu donose nešto drugo. Igrači su spremni, imali su neki teret. Rekao sam kad sam došao da će dosta utakmica u početku biti takmičarske i da neće biti lepote fudbala. Bitno je da se uzimaju bodovi, da se igrači rasterete. Svesni su šta se sutra dobija na utakmici."

12:03

PETRIĆ: NE BIH BIO ZADOVOLJAN REMIJEM PRE MEČA

"To je hipotetičko pitanje, to sve zaivsi kakva će utakmica biti na terenu. Ako mi budemo imali problematiku tokom utakmice i oni budu bolji u nekom trenutku, naravno da ću biti. Ali pred utakmicu naravno da nisam zadovoljan."

Izvor: FK Partizan Beograd

12:02

PETRIĆ O PROMENAMA U ZVEZDI

"Ovo za Zvezdu, da su možda u nekoj problematici, ne razmišljam u tom pravcu i razmišljam o mojim igračima. Ovo su specifične utakmice, nekad i ekipa u slabijoj formi pokaže više na derbiju i sve ode u drugom pravcu. Razmišljam samo o mojim igračima da ih opustim."

11:59

UVODNA REČ PETRIĆA

"Moram da kažem da nas sutra očekuje jedna od utakmica u nizu. Imaćemo i Evropu i moramo da odgovorimo na neke zadatke. To je niz teških utakmica. Igrači su svesni šta ih sutra očekuje, koncentrisani su i pružiće sutra maksimum. Za mene je bitno da se opuštaju i da se vidi napredak. Ako me pitate šta očekujem sutra, očekujem samo da moji igrači budu maksimalni profesionalci."

11:55

POČINJEMO!

Trener Gordan Petrić i kapiten Slobodan Urošević su stigli.

11:40

PRVI DERBI I ZA PETRIĆA I ZA MILOJEVIĆA

Treneri Partizana i Crvene zvezde jesu svojevremeno bili pomoćnici u stručnim štabovima dva najveća srpska kluba, ali zanimljivo je da će kao samostalni treneri u "večitim" derbijima debitovati baš jedan protiv drugog.

11:30

Dobro došli u MONDO Live

Budite uz MONDO i pratite uživo tekstualni prenos konferencije za medije Gordana Petrića, trenera Partizana, uoči 168. "večitog" derbija.

Konferencija počinje u 12.00 časova.

Ukratko

  • Partizan u sredu (20.00) dočekuje Crvenu zvezdu u 168. večitom derbiju.
  • Gordanu Petriću će ovo biti prvi derbi na klupi crno-belih.
učitaj još +