KAKAV REZULTAT

AU - NOVI PAZAR JE NA MESTU KOJE VODI U LIGU ŠAMPIONA: Počeli sa TRI PORAZA, a sad su sa Zvezdom na deobi PRVE pozicije!

Autor Nebojša Marković

Ekipa Vladimira Gaćinovića beleži neverovatne rezultate.

Izvor: MN Press

Zvuči neverovatno, ali je istinito - ekipa Novog Pazara se u Superligi Srbije nalazi na poziciji koja vodi u Ligu šampiona! Posle tri početna poraza, Novopazarci su upisali i šesti uzastopni trijumf i tako sustigli Crvenu zvezdu na vrhu domaćeg šampionata.

Ovoga puta, savladali su Spartak iz Subotice 2:0 i pokazali da su daleko najprijatnije iznenađenje nove sezone Superlige!

Ekipa Vladimira Gaćinovića se zahuktala i ne može da se zaustavi. Sada su savladali Subotičane golovima Miloša Mijića u 13. minutu i Bojice Nikčevića u 49. minutu. Sa 18 bodova, Novi Pazar je sada izjednačen sa Crvenom zvezdom, doduše šampion Srbije ima čak tri utakmice manje od njih.

Zapravo, Pazarci u ranoj fazi meča nisu iskoristili penal Miloša Mijića, koji se potom iskupio lepim pogotkom za vođstvo svog tima. Potom je Nikčević potvrdio pobedu, ovog puta je on bio precizan iz penala, a i ovaj meč u Novom Pazaru igran je bez podrške navijača sa tribina.

Razlog za to je drakonska kazna FSS-a zbog dešavanja u Novom Pazaru u finišu prošle sezone. Sada je Novi Pazar odmah uz Crvenu zvezdu, a ispred Vojvodine, Voždovca, TSC-a, Čukaričkog, Kolubare, Partizana...

Naredne sezone će prvak Srbije ići direktno u Ligu šampiona, vicešampion u kvalifikacije za to takmičenje. Nije baš da će Novi Pazar imati velike šanse da takav nezapamćen uspeh ostvari, ali ovakav početak sezone zasigurno niko nije očekivao.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt