Oproštaj!

UPRAVA ZVEZDE MI REKLA "IDI", POKUŠAO SAM DA IH UBEDIM! Ohi otkrio šta mu je kazao Milojević, otvorio dušu i o Dekiju!

Autor Dušan Ninković

Doskorašnji napadač Crvene zvezde napravio je transfer u Dansku, a zatim na Instagramu ostavio oproštajnu poruku.

Izvor: MN Press

Završena je saga oko doskorašnjeg napadača Crvene zvezde. Ohi Omoižuanfo otišao je iz Beograda u danski Brondbi, a na društvenim mrežama se oprostio od navijača koje je zavoleo za kratko vreme. Norvežanin je u oproštajnoj poruci ispričao i kako ga je klupsko rukovodstvo ubedilo da je najbolja opcija za njega na napusti klub...

Nakon tog razgovora pričao je sa Milošem Milojevićem, koji nije mogao da mu garantuje minutažu jer je Zvezda već blizu potpisa novog napadača. Da je novi trener srpskog šampiona stigao malo ranije, Ohi bi ostao u klubu, uveren je napadač koji je protiv Javora postigao prvi gol u tekućoj sezoni.

"Ćao, danas sam napustio klub i navijače u koje sam se brzo zaljubio. Nažalost, nisam imao drugog izbora nakon razgovora sa upravom pre 3-4 nedelje. Rečeno mi je da je bolje da nađem novi klub i da će mi se smanjiti minutaža. Pokušao sam da ih ubedim da želim da ostanem i borim se za svoje mesto jer sam znao da je to nešto što ću moći da uradim. Poruka koju sam dobio bila je da neću dobiti vremena za igru da to uradim, i kao što ste svi primetili, nisam dobio nikakvu šansu u ligi ili kvalifikacijama za Ligu šampiona iako sam bio jedini napadač na klupi. Nakon što je gospodin Dejan Stanković podneo ostavku, prvi put posle mnogo vremena sam počeo utakmicu. Razgovarao sam sa gospodinom Milošem Milojevićem posle utakmice i rekao mu poruku koju sam dobio od uprave i da li želi da ostanem ili ne. Rekao mi je 'Da sam došao pre tri nedelje ti bi ostao, ali sada je Crvena zvezda u procesu potpisivanja novog napadača'. Osećam da nisam poželjan ovde, tako da ne vidim drugi način nego da se rastanem sa Crvenom zvezdom. Zaista sam pokušao da ostanem, ali su već doneli odluku  o meni, tako da ne mogu da uradim nešto drugo. Želeo bih da se zahvalim svim igračima na vremenu koje smo proveli zajedno i želim vam sve najbolje u budućnosti.

Za kraj, golgeter koji je u Beogradu proveo nešto više od šest meseci demantovao je bilo kakav sukob sa Dejanom Stankovićem. "Takođe bih želeo da se zahvalim osoblju Crvene zvezde na svemu što su uradili za mene, bilo mi je zadovoljstvo raditi sa vama momci. I želeo bih da vam kažem da nikada nije bilo problema sa mnom i gospodinom Dejanom Stankovićem, sve vreme smo bili profesionalni i puni poštovanja", dodao je na kraju objave novi napadač Brondbija.