Lpa slika!

U SRBIJI RIVALI, SADA SAIGRAČI U SAUDIJSKOJ ARABIJI: Stojković dočekao Pavkova - odmah je pala fotka!

Autor Dušan Ninković

Dvojica srpskih fudbalera pozirali su uz reprezentativca Severne Makedonije, Aleksandra Trajkovskog.

Izvor: Twitter/STOJKE88/printscreen

Bivši fudbaler Crvene zvezde Milan Pavkov stigao je u Saudijsku Arabiju gde će u dresu Al Fejhe nastaviti karijeru, a tamo su ga dočekala dvojcia igrača sa Balkana. Pored reprezentativca Severne Makedonije Aleksandra Trajkovskog, u klubu je i Vladimir Stojković, nekadašnji golman Crvene zvezde, Partizana i reprezentacije Srbije.

Njih trojica biće veliki aduti nekadašnjeg igrača Partizana Vuka Rašovića, koji će u narednoj sezoni predvoditi tim iz Saudijske Arabije. Dok se od Stojkovića očekuje da zaustavlja šuteve rivala, Trajkovski i Pavkov biće zaduženi za golove pošto obojica igraju u napadu.

Nadamo se da će biti uspešni, a kada su se već skupili... Red je da se početak zajedničkog putovanja obeleži fotografijom. Na Tviter profilu iskusnog čuvara mreže pojavila se fotografija na kojoj poziraju Trajkovski, Stojković i Pavkov, spremni za izazove koji ih očekuju u narednoj sezoni. Očigledno su sada zaboravljeni i veliki mečevi koje su Stojković i Pavkov svojevremeno igrali u Srbiji...

Dok je Vladimir Stojković bio golman i kapiten Partizana, Milan Pavkov je beležio nastupe u večitom derbiju kao član Crvene zvezde. Jednom prilikom uspeo je i da savlada novog saigrača, a bilo je to na meču odigranom u prolećnom delu sezone 2018/19. Susret je završen rezultatom 1:1, a gol napadača iz Begeča u 74. minutu "poništio" je pogodak Nemanje Nikolića iz prvog dela meča.

Doduše, Pavkov je u dresu Radničkog iz Niša čak četiri puta tresao mrežu Partizana, ali je samo dva od tih pogodaka postigao protiv Vladimira Stojkovića.