ISPLIVALE FOTKE

KASILJAS IMA NOVU DEVOJKU - UDOVICU BIVŠEG IGRAČA BARSE: Lepa Marija posle tragedije ljubi legendu Reala! (FOTO)

Autor Nebojša Marković

Ljubavni život Ikera Kasiljasa je sve češće tema medija. Svi još uvek pamte poljubac pred TV kamerama sa Sarom Karbonero, ali legendarni čuvar mreže Real Madrida je, reklo bi se, preboleo svoju bivšu suprugu.

Izvor: Instagram/screenshot/mjpelina/YouTube/screenshot/Punto pelota

Prošlo je godinu dana otkako su legendarni Iker Kasiljas i Sara Karbonero objavili da se razvode. Kroz zajedničku objavu na društvenim mrežama, slavni golman Real Madrida i poznata španska novinarka objasnili su razloge rastanka, ali da će nastaviti da zajedno odgajaju svoju decu, Martinu i Lukasa.

Ali španski mediji sada bruje o novoj Kasiljasovoj devojci - to je Marija Hoze Kamačo, bivša fudbalerka koja je bila udata za nekadašnjeg igrača Barselone, a čiji je život obeležila porodična tragedija.

Jedan od najboljih golmana u istoriji je ponovo u centru pažnje i to nakon što se našao na naslovnici španskog magazina "Hello". Ranije se pisalo da je Kasiljas u vezi sa Rosio Osorno, ali je sada bio fotografisan u društvu Marije Hoze Kamačo. U"opširnom izveštaju" magazina, nalazilo se još nekoliko fotografija njihovih sastanaka na kojima su vrlo bliski.

Prema njihovim rečima, 41-godišnji Kasiljas je sa Kamačovom u vezi tri meseca. Ona će u oktobru proslaviti 44. rođendan, a u fudbalskoj karijeri bila je napadač. Nastupala je za ženske timove Barselone i Malage.

Međutim, njen život obeležila je i tragedija koja se dogodila u maju prošle godine. Njen tadašnji suprug Franses Arnau, oduzeo je sebi život u 46. godini. Arnau je svojevremeno bio golman Barselone, a njegovo telo bilo je pronađeno pored pruge u Ovijedu, gde je radio kao sportski direktor u Real Ovijedu.

Marija ima dva sina tinejdžera iz braka sa Arnauom, a čini se da je sada u vezi sa još jednim, daleko slavnijim nekadašnjim golmanom. Mnogi su na društvenim mrežama primetili i da Kasiljas i Kamačo objavljuju na društvenim mrežama fotografije sa istih mesta, iako jedno drugo još uvek 'ne prate'. Ovo je Marija Hoze Kamačo:

A ovo je Rosio Osorno, poznata influenserka za koju su mediji u Španiji tvrdili da je bila u kratkoj vezi sa Kasiljasom: