IZNENAĐENJE

U PARTIZAN STIGAO BIVŠI IGRAČ MANČESTER JUNAJTEDA: Nekad je igrao s Vidićem, a evo zbog čega dolazi na DERBI!

Autor Nebojša Marković

Mikael Silvestre će gledati derbi Partizana i Crvene zvezde u sredu uveče.

Izvor: Profimedia/Matt Roberts/Offside/FK Partizan

Bliži se početak 168. "večitog" derbija u okviru kojeg će Partizan ugostiti Crvenu zvezdu u sredu (20.00). Crno-beli žele da se pobedom približe najvećem rivalu, a na stadionu u Humskoj biće i jedno dobro poznato fudbalsko ime.

Partizan je na dan derbija posetio Mikael Silvestre, nekadašnji defanzivac Mančester junajteda i reprezentacije Francuske!

Crno-beli su se pohvalili posetom defanzivca koji je osim za Junajted, nastupao i za Ren, Inter, Arsenal, Verder Bremen i američki Portland. U Junajtedu je bio i saigrač Nemanje Vidića, bivšeg igrača Zvezde, a kasnije kapitena "crvenih đavola".

"U poseti FK Partizan danas boravi Mikael Silvestre, proslavljeni francuski reprezentativac i bivši igrač Mančester Junajteda. U prostorijama kluba ugostili su ga generalni direktor Milos Vazura, zamenik generalnog direktora Milorad Nikolić i član Upravnog odbora Goran Pandurović, inače nekadašnji saigrač Silvestrea u Renu. Silvestre, danas uspešan fudbalski agent, u prijatnom razgovoru sa domaćinima, izrazio je posebno zadovoljstvo zbog susreta sa Pandurovićem i činjenice da će danas prvi put uživo gledati 'večiti' derbi", naveli su iz FK Partizan.

Silvestre, sada agent, imaće tako priliku da posmatra najveću utakmicu srpskog fudbala i možda čak "snimi" nekog zanimljivog igrača. Evo kako je izgledala Silvestreova poseta Partizanu:

Izvor: FK Partizan