POZNATO SVE

ZVEZDA SPREMNA ZA LIGU ŠAMPIONA! Mladi fudbaleri dobili protivnika - revanš je u Beogradu!

Autor Nemanja Stanojčić

Omladinci Crvene zvezde igraće protiv Omonije u Ligi šampiona za mlade.

Izvor: MN Press

Omladinska selekcija Crvene zvezde igraće u Ligi šampiona ove sezone. Saznala je i prvog rivala u elitnom takmičenju koje uskoro počinje.

Protivnik crveno-belih u prvoj rundi Lige šampiona za mlade biće Omonija. Prvi meč ovih timova zakazan je za 14. septembar u gostma, dok će se revanš igrati 5. oktobra u Beogradu.

"Izabranici Zorana Rendulića imaće priliku da nastave svetlu tradiciju Zvezdine škole koja je u tri navrata igrala u ovom takmičenju. U prve dve sezone je klub igrao u grupnoj fazi, a u sezoni 2019/20 je tim prošao u nokaut fazu. I ove godine biseri će imati priliku da se nađu u samom vrhu. Verujemo da će selekcija predvođena Radonjićem, Lečićem, Vukičevićem, Miladinovićem i Đurićem zabeležiti velike uspehe, kao što to čine u nacionalnim okvirima", navodi se u saopštenju.

Kada je u pitanju seniorski sastav, Zvezda će igrati u Ligi Evrope. Tamo će za rivala imati Monako, Trabzon i Ferencvaroš. Podsetimo, došlo je i do promene na klupi prvog tima, pa je Miloš Milojević zamenio Dejana Stankovića na mestu šefa stručnog štaba.