Pogađa...

ZVEZDA ČEKA NAPADAČA, A ON POGAĐA U RUSIJI: Argentinac rešio gradski derbi u Moskvi!

Autor Dušan Ninković

Snažni napadač Adolfo Gaič pogodio je mrežu Torpeda u Kupu Rusije.

Izvor: Profimedia

Zvezda čeka napadača, a on igra za CSKA! I pogađa, što je još važnije. Argentinski napadač Adolfo Gaič (23), koji je prethodnih dana pominjan kao potencijalno pojačanje Crvene zvezde, postigao je prvi gol u novoj sezoni. fudbaler čije je poreklo izazvalo mnogo kontroverzi pogodio je na kup utakmici.

Gaič je odigrao ceo meč protiv Torpeda, a to je bilo prvi put u sezoni da je dobio značajniju minutažu. Do sada je nastupio samo na dva ligaška meča i ukupno sakupio devet minuta na terenu, pa nije mogao da ostavi dublji trag u Premijer ligi. Ali, u Kupu Rusije pokazao je da bi mogao da bude veoma koristan za tim.

Pored toga što je odmenio startere, Adolfo je pogodio za 2:0 u 68. minutu i tako postavio konačan rezultat u gradskom derbiju. Pre njega je strelac bio mladi Nikita Ermakov, a to je bilo dovoljno da CSKA - koji nije raspoložen da pusti Gaiča - upiše trijumf u grupnoj fazi ovog takmičenja. Pored ova dva tima, u grupi D ovogodišnjeg Kupa Rusije nalaze se ekipe Urala i Sočija, a samo će poslednjeplasirani tim završiti takmičenje. Dve ekipe direktno prolaze dalje, a treća ide u doigravanje.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt

Na meču Kupa Rusije igrala su još trojica fudbalera dobro poznata ljubiteljima u Srbiji. Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Damijan le Talek zaigrao je za domaću ekipu, dok su u gostujućem timu na terenu bili Milan Gajić i Saša Zdjelar. Nekadašnji desni bek Zvezde zamenjen je nakon poluvremena, dok je bivši kapiten Partizana odigrao ceo meč.