Reakcija!

MILOJEVIĆEVA PRVA IZJAVA POSLE DERBIJA - "DA BISMO POBEDILI OVDE..." Trener Crvene zvezde otkrio šta je falilo za to!

Autor Dušan Ninković

Šef stručnog štaba Miloš Milojević odmah nakon meča istakao šta je Zvezdi nedostajalo da pobedi najvećeg rivala.

Izvor: TV Arena sport/Screenshot

Crvena zvezda je u Humskoj odigrala 1:1 protiv najvećeg rivala, sačuvala sedam bodova prednosti na vrhu tabele i pokvarila perfektan učinak u Superligi. O dešavanjima sa meča protiv najvećeg rivala, pred kamerama televizije "Arenasport" govorio je Miloš Milojević, novi trener crveno-belih.

Šef stručnog štaba Zvezde je nakon svog drugog meča na klupi aktuelnog šampiona Srbije prokomentarisao remi svog tima, ali i neke od izmena koje je napravio u finišu susreta. On je igrače uvodio u igru kako bi podigao agresivnost svog tima, jer je to neophodno za pobedu na gostovanju Partizanu! 

"Mislim da smo dobro ušli i kontrolisali utakmicu, naročito do gola. Posle smo nesvesno prepustili kontolu Partizanu. Ima tu i faktora protivnika, ali nas je i taj penal presekao. Pokušavali smo da se vratimo i nametnemo tempo. Falio je kvalitet u poslednjoj fazi napada. Rodić je napustio teren jer nam je trebalo da imamo igrače koji imaju više energije i trče više, igralo se agresivnije. To nam je bilo potrebno... Kanga, Mitrović, sve izmene su bile zbog toga. Da bismo dobili ovde, potrebno nam je više agresivnosti", zaključio je trener Zvezde.