Reakcija!

"POŠTUJEM BOD I PARTIZAN, ALI NISAM ZADOVOLJAN" - Milojević otkrio za šta je Zvezda kažnjena!

Autor Dušan Ninković

Trener cRvene zvezde izneo je utiske nakon rmeija koji su crveno-beli odigrali na stadionu najvećeg rivala.

Izvor: Youtube/FK Partizan Beograd/printscreen

Crvena zvezda je remizirala protiv Partizana u 168. večitom derbiju, a trener Miloš Milojević govorio je nakon meča na stadionu Partizana. Iako je vodio nekoliko treninga Zvezde u prethodnom periodu, Milojević je morao da izvuče iz tima maksimum i pripremi ekipu za najteže gostovanje u ligi.

Novi šef stručnog štaba Crvene zvezde prvo je upitan za fizičku spremu svog tima. Prethodnih nekoliko nedelja čini se da Zvezda ima problema u finišu susreta, jer njeni najbitniji igrači ne mogu da izdrže 90 minuta paklenog tempa kakav je i večeras bio na terenu stadiona u Humskoj. Takođe, on je analizirao šta je bilo dobro, a šta Zvezdi falilo u derbiju.

"Dobra utakmica, prvenstvena. Trideset minuta je model kako treba igrati, ali i protivnik se pita. Prepustili smo neke stvari koje nismo želeli. Dali smo evrogol, ali nismo bili konkretni u završnicii. Potrebno nam je više dolazaka u blok, da budemo agresivniji, da budemo bolji na prekidima. Nikad u životu, pa ni sad, neću komentarisati suđenje. Verujem da ako ima pravde, to se negde vrati. Iz moje perspektive nisam mogao da vidim. I posle tog gola i pre tog gola imali smo dobre situacije u kojima je falio kvalitetniji završni pas. U velikoj utakmici morate da završite takve stvari, a ne da pustite rivala u utakmicu. Igrači su dali maksimum, nezadovoljni su bodom na stadionu Partizana. Oni cene sebe. Fizička sprema nije nešto što treba ocenjivati paušalno, da li su spremni ili nisu. Verujem da na motivaciju može da se igra 5-6 utakmica i da to bude gorivo. Posle imamo pauzu za reprezentacije, pa da radimo", rekao je trener Zvezde.

Crno-beli večeras nisu uspeli da iznenade Crvenu zvezdu, koja se pripremila za dve različite varijante. "Nije nas Partizan iznenadio, izveli su najbolju postavu uz žrtvu Fejse da bi mali Belić bio bonus. Postojala je ta opcija ili da igraju sa tri pozadi pa da Jović ili Petković budu jedan od bonusa. Nije bilo faktora iznenađenja. Da su nas iznenadili, ne bismo dobro izgledali na početku", ispričao je Miloš Milojević.

Na kraju, trener Crvene zvezde rekao je da poštuje rivala, ali da nije zadovoljan osvojenim bodom. "Nisam zadovoljan. Poštujem jedan bod i Partizan kao protivnika, ali nisam zadovoljan. Ne mogu da kažem da sam nezadovoljan, ali nisam zadovoljan sto odsto. Zadovoljan sam momcima i zalaganjem, kaznili su nas za mali momenat nepažnje. Ne bi bilo rešeno prvenstvo ni da smo dobili ovaj meč, to se ne završava u septembru. Ovo je opomena i poruka za momke, moramo da idemo dalje", zaključio je novi šef struke crveno-belih.