Fudbal

SKANDIRAJU PORODICI, NEKA IDE NA NJIHOVU DUŠU! Milan Borjan o uvredama na stadionu Partizana - "To su primitivci!"

Autor Mladen Šolak

Golman Crvene zvezde slegao je ramenima kada su ga pitali za uvrede posle meča.

Izvor: MN Press

Kapiten Crvene zvezde Milan Borjan otpozdravljao je navijačima Partizana dok je napuštao teren u Humskoj posle burnog derbija, a tom prilikom sa tribina je horski vređana njegova supruga. Posle utakmice, golman crveno-belih se kratko osvrnuo na te uvrede: "Nemam šta da reagujem na to, to su primitiivci, skandiraju porodici, nemam šta tu da kažem. To pokazuje kakvi su ljudi i nemam šta da komentarišem. Ako su oni srećni i zadovoljni što mi vređaju familiju, neka im ide na dušu. Nemam šta o tome da kažem", rekao je Borjan posle utakmice. Pogledajte njegov odlazak sa terena:

Crvena zvezda i Partizan odigrali su buran remi, završen remijem 1:1, a konačan rezultat postavio je vezista crno-belih Bibras Natho udarcem iz penala. Golman crveno-belih "pročitao" je u koju stranu će Izraelac šutnuti, ali nije uspeo da zaustavi šut sigurnog Izraelca. 

Epilog je remi, posle kojeg Crvena zvezda nakon 168. "večitog" derbija ima i dalje sedam bodova prednosti u odnosu na Partizan, a oba tima će se nakon predstojećeg vikenda fokusirati i na evropske utakmice. Crveno-beli će u nedelju dočekati TSC, a onda će narednog četvrtka igrati protiv Monaka na "Marakani", dok će crno-beli u nedelju igrati protiv Kolubare u Lazarevcu, a potom protiv Slovacka u Češkoj.