ČEKA SE

SRBIJA ILI KANADA? JOŠ NISAM ODLUČIO! Fudbaler Zvezde uskoro MORA da prelomi: Borjan me gura...

Autor Nemanja Stanojčić

Supertalentovani igrač crveno-belih je na prekretnici kada je u pitanju reprezentativna karijera.

Izvor: MN Press

Stefan Mitrović još nije odlučio za koju reprezentaciju će igrati u budućnosti. Supertalentovani fudbaler Crvene zvezde ima državljanstvo Kanade i Srbije i na njemu je teška odluka. Trenutno je na prekretnici, ali još uvek nije prelomio.

Posle večitog derbija u Humskoj, u kom nije bilo pobednika u duelu Partizana i Crvene zvezde (1:1) mladi igrači dva najveća srpska kluba Kristijan Belić i Mitrović bili su gosti "Arene sport". Jedno od pitanja upućeno Stefanu bilo je o nacionalnom timu.

"Nisam napravio konačnu odluku. Trenutno igram za mladu reprezentaciju Srbije, ali je Kanada jako zainteresovana. Borjan gura za Kanadu više, mada nisam odlučio, teško je prelomiti. Moraću uskoro to da učinim", rekao je Mitrović.

Moraće Stefan ubrzo da odluči i da razmisli da li će čekati poziv Dragana Stojkovića Piksija za seniorski tim ili će otići u Kanadu i verovatno ranije dobiti priliku za seniorski debi. Za sada je pokazao neke dobre partije u Zvezdi. Postigao je već tri gola i na njega ozbiljno računaju na "Marakani" za budućnost.

Što se tiče razgovora o derbiju i Belić i Mitrović dali su neke veoma zanimljive odgovore. Pitali su ih ko ih je impresionirao iz protivničkog tima. Kristijan je ispričao da ga je "Bukari iznenadio i da je zaista postigao veoma lepo gol", dok je Stefan otkrio da ga je "Dijabate baš impresionirao."