OTKRIVENO

JEZIVO - FUDBALER SILOVAO 3 ŽENE U ISTOM DANU? Isplivali detalji novog skandala koji trese Englesku!

Autor Nebojša Marković

Vilijams Kokolo je novi fudbaler u nizu koji je optužen za silovanja.

Izvor: Profimedia/Russell Hart/Focus Images/Sipa USA

Neverovatne vesti nastavljaju da potresaju engleski fudbal! Nakon što je Benžaman Mendi dospeo u centar pažnje zbog jezivih detalja sa suđenja tokom kojeg se tereti za osam slučajeva silovanja, kao i tužbe za igrača Arsenala Tomasa Parti da je silovao jednu devojku, sada stiže novi sličan slučaj.

Vest koja je sada ponovo šokirala Ostrvo je da je fudbaler niželigaškog Barton Albiona optužen da je silovao tri žene u jednom danu!

Nije se još ni stišala bura zbog jezivih detalja tokom suđenja Mendiju, a detalji novih optužbi su isplivali u javnost. Radi se o Vilijamsu Kokolu, fudbaler Bartona, koji se od 31. avgusta suočava sa ozbiljnim optužbama. Sva tri krivična dela koja su navodno počinjena desila su se na području Birmingema 13. februara ove godine.

"Barton Albion je svestan optužbi koje su podignute protiv našeg fudbalera. Klub je razgovarao sa njim, ali nije u mogućnosti da daje bilo kakve komentare", navodi se u saopštenju Vilijamsovog kluba.

Kokolo je karijeru započeo u Monaku, anakon toga je usledio prelazak u Englesku. Nosio je dres Sanderlenda, da bi u zimu 2022. prešao u Barton Albion. Ipak, čini se da bi ovo za njega mogao da bude kraj karijere, imajući u obzir stravičnih optužbi koje mu se stavljaju na teret.