Fudbal

SUDIO JE FINALE SP, A ŽENA MU PRODAJE FOTKE NA SAJTU ZA ODRASLE! Argentinac je podržava - zaradila je bogatstvo!

Autor Nemanja Stanojčić

Argentinski arbitar Nelson Pitana venčao se sa njom, a Romina prodaje svoje golišave slike na internetu.

Izvor: Profimedia/Instagram/screenshot/rominaortegaoficial

Poznati argentinski sudije Nestor Pitana (47) delio je pravdu i u finalu Svetskog prvenstva, a njegova supruga je u centru pažnje. Romina Ortega prodaje svoje golišave fotografije na sajtu za odrasle "OnlyFans" i za njih naplaćuje po 30 dolara.

Za njega su mnogi čuli, pošto je Argentinac sudio mnoga velika takmičenja, kako u Južnoj Americi tako i na Mundijalu. Bio je glavni arbitar u finalu Svetskog prvenstva u Rusiji između Francuske i Hrvatske. Taj meč pripao je Fancuzima, a posle tog meča uglavnom deli pravdu u domovini. Za to vreme svi pričaju o njegovoj supruzi.

Ovo je Romina Ortega:

Prema informacijama iz tamošnjih medija kada su se njih dvoje upoznali on je znao za spomenute eksplicitne slike i za sve to i nije ga to preterano zanimalo. Kada je pre nekoliko godina počela da prodaje svoje fotke stao je u njenu odbranu, rekao je da mu to ne smeta i bio je na njenoj strani što je mnoge iznenadilo. Na ovaj način zarađuje velike svote novca, pa sada žive u luksuzu. Njihova veza počela je 2012. godine i imaju dvoje dece.

Što se Nestora tiče, on se još uvek nije penzionisao. Bavi se suđenjem, samo nije deo onih najvećih takmičenja. Sudi uglavnom u Južnoj Americi. Nije delegiran za predstojeći Mundijal u Kataru na kom će učestvovati i reprezentacija Srbije. Doduše, ljubitelji fudbala verovatno bi voleli da je tamo, pošto bi sa njim verovatno došla i prelepa Romina...