NOVI REKORD?

NEVEROVATNO - SUPERLIGAŠ PROMENIO 4 TRENERA PRED 10. KOLO: Nastavlja se "vrteška" na jugu Srbije, otišao i Radojičić!

Autor Nebojša Marković

Radnik iz Surdulice će protiv Čukaričkog u nedelju predvoditi četvrti različiti trener u tek započetoj sezoni.

Izvor: MN Press

Neverovatno, ali istinito. Fudbaleri Radnika u ponedeljak protiv Čukaričkog igraju utakmicu u okviru 10. kola Superlige Srbije, ali će ih na tom meču voditi čak četvrti različiti stručnjak!

Superligaš iz Surdulice prekinuo je saradnju sa trenerom Draganom Radojičićem i tako će se nastaviti "trenerska vrteška" u redovima Radnika!

Ekipa sa juga Srbije ove sezone nikako da se odluči za jednog trenera i njega zadrži na duže staze. Kako je Radnik objavio, Radojičić je završio svoj angažman u klubu i privremeno će ga zameniti pomoćni trener Sekula Rašiovan.

Međutim, to i ne bi bilo toliko neobično da u Radniku ove sezone već nismo videli silne promene. Kao trener ekipe, sezonu je na tom mestu započeo Aleksandar Linta. Ipak, on je potrajao tek dva kola i stigao je dolazak do tada pomoćnog trenera Nikole Stojanovića.

On je vodio Radnik na naredna dva meča, kada je stigao Radojičić, ali je dosadašnji trener Surduličana potrajao tek pet utakmica. Već za 10. kolo, Rašiovan će biti trener tima, četvrti različiti otkako je sezona startovala pre nešto manje od dva meseca.

Ekipa Radnika je treuntno poslednja na tabeli Superlige Srbije, nakon što su u prvih devet mečeva osvojili tek tri boda.