OPET KIKS

SAMO SRBIN SINIŠU SPASAVA - MIHINA BOLONJA NE MOŽE NIKOG DA POBEDI: Bliže se zoni ispadanja, jedino Marko trese mreže!

Autor Nebojša Marković

Marko Arnautović je bio zaslužan što je Bolonja izbegla poraz na gostovanju Speciji.

Izvor: Profimedia

Loš početak sezone za Bolonju se nastavlja - ekipa Siniše Mihajlovića odigrala je i peti meč u novoj sezoni Serije A, ali slast pobede još uvek nije osetila.

Zahvaljujući Marku Arnautoviću, austrijskom reprezentativcu srpskog porekla, Mihajlovićev tim je nekako uspeo da izbegne poraz na gostovanju Speciji - 2:2!

Nastavljaju se muke za Bolonju, a ni dvostruki strelac Arnautović nije im bio dovoljan da konačno stignu do sva tri pobeda. Ni pogodak nekadašnjeg igrača Intera u šestom minutu meča nije bio od prevelike pomoći. Specija je u prvih deset minuta drugog poluvremena stigla do velikog preokreta preko Simonea Bastonija i uz pomoć autogola Jerdija Shoutena, ali je Arnautović ipak uspeo da spasi Bolonju i donese joj treći bod u sezoni.

Ipak, neće Mihajlović time biti zadovoljan. Proteklih dana trpi kritike od strane navijača Bolonje, pa čak i uvrede zbog kojih je morala da reaguje njegova ćerka Viktorija, a loša serija rezultata je produbljena.

Porazi od Lacija i Milana možda su i mogli da budu očekivani, ali samo tri boda u mečevima protiv Verone, Salernitane i Specije daleko su od želja svih na stadionu "Renato Dalara". Ekipa srpskog stručnjaka će narednog vikenda morati da "vadi kestenje iz vatre" protiv Fiorentine i Luke Jovića, kako bi što pre uspeli da se podignu na tabeli Serije A.

Evo kako je Marko Arnautović uspeo da donese bod Bolonji na gostovanju Speciji:

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt