Uživo

KIKS CRVENE ZVEZDE - KRIZA NA MARAKANI! Crveno-beli uzeli samo bod, a stiže moćni Monako

Crvena zvezda na svom terenu odigrala nerešeno protiv TSC-a!

Izvor: MN Press

Crvena zvezda odigrala je nerešeno protiv TSC-a na "Marakani" 1:1 i drugi put u nizu nije pobedila u Superligi. Posle "iksa" u derbiju protiv Partizana, tim Miloša Milojevića nije savladao ni gosta iz Bačke Topole, koji je poveo u nedelju golom Saše Jovanovića posle greške Irazklija Azarova. Crveno-beli su uspeli da uzvrate u nadoknadi prvog dela autogolom gostiju posle gužve u kaznenom prostoru i ispostavilo se da je to konačan rezultat.

Uprkos naletima u prvih i poslednjih 15 minuta drugog poluvremena, Zvezda nije uspela da ponovo stekne prednost i sada je njena prednost u odnosu na Partizan smanjena sa sedam na pet bodova. Milojević je pravio igračke kombinacije, počeo je meč sa Aleksandrom Pešićem u napadu, a u završnici je na teren poslao i rezervistu Kalifu Kulibalija, ali to nije donelo promenu rezultata. Aleksandar Katai nije danas imao pomoć u svom "parnjaku" Mirku Ivaniću, jer je povređen kao i levi bek Milan Rodić, a iako je dao sve od sebe, napadač sa Zvezdinom "desetkom" na leđima nije uspeo da spreči prvi kiks branioca titule u takmičarskoj 2022/23.

Pročitajte u sekciji "Razvoj događaja" kako se odvijao večerašnji meč:

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt
21:59

Kraj utakmice!

Crvena zvezda - TSC 1:1!

21:57

Poslednji pokušaji Zvezde

U 93. minutu, Ben i Kanga izvode slobodnjak sa desne strane, Ben dobro gađa, a na drugoj stativi do lopte ne dolaze Eraković i Katai!

21:49

Crveno-beli traže penal i pritiskaju TSC

Sudija Novak Simović odmahnuo je rukom na povike igrača Zvezde kojima su tražili penal, sugerišući da je neko od gostiju igrao rukom. Kada se razišla gužva, Kanga je katastrofalno šutirao u pokušaju da sa daljine donese vođstvo.

U toku je 87. minut.

21:42

Vreme protiče, Delije traže gol, a rezultat je 1:1

Zvezdin trener Miljević pravi izmene, pa je sada u špicu Kalifa Kulibali, dok je Bukari otišao na klupu. TSC veoma opasno preti u ovim trenucima iz kontranapada. Poslednja ozbiljna šansa bila je Bukarijeva prečka.

21:29

I Srnićev šut ide pored gola

Crveno-beli napadaju, ali ne uspevaju da opet steknu vođstvo dok odmiče drugi deo meča. U toku je 66. minut,

Izvor: MN Press

21:25

Prečka!

Bukari je sa sedam-osam metara od gola TSC-a pogodio prečku gola TSC-a. Drugi put večeras domaći pogađaju okvir gola.

Izvor: MN Press

21:22

Katai gađa - pored stative

Još jedan pokušaj najboljeg igrača Zvezde, ali pored gola. Navijači Zvezde su sve nervozniji kada golman TSC-a polako priđe lopti da je vrati u igru. U toku je 58. minut

21:12

Greška Azarova i gol TSC-a

Crvena zvezda TSC
Izvor: YouTube/TV Arena sport

21:09

Zvezdin Gruzijac ostao u svlačionici

Irakli Azarov, levi bek čija je greška prethodila golu TSC-a, ostao je u svlačionici Zvezde u poluvremenu. Umesto njega u igri je Gelor Kanga, a levog beka igraće prinudno Strahinja Eraković. Azarov je očigledno daleko od nivoa na kojem bi mogao da pomogne Zvezdi.

Izvor: MN Press

20:53

Burno prvo poluvreme na Marakani!

20:50

Neverovatan gol Zvezde!

Crveno-beli su izjednačili 1:1 u nadoknadi prvog poluvremena i teško je opisati kako su to uradili.

Aleksandar Katai centarirao je iz slobodnog udarca, gađao i pogodio Nemanju Milunovića, a onda se dogodio karambol i lopta je o stative i igrača TSC-a ušla u mrežu.

20:45

TSC VODI NA MARAKANI, 1:0!

Tri minuta pre poluvremena, TSC je poveo udarcem Saše Jovanovića!

Posle nekoliko šansi i odličnih šuteva gostiju, Milan Borjan ovo nije uspeo da zaustavi. Golu je prethodila greška novog levog beka Zvezde, Iraklija Azarova.

Izvor: MN Press

20:44

Katai ponovo blizu golu

Gađao je Zvezdin "Magiko" sa desetak metara, pokušao da pogodi sa desne strane kaznenog udarca, ali je golman TSC-a Veljko Ilić bio siguran

20:41

Borjan spasava Zvezdu!

Centarfor TSC-a Petar Ratkov odlično je šutirao glavom i naterao Borjana da izbaci loptu u korner refleksnom intervencijom. Odmah potom ka Zvezdinom golu gađao je i Ifet Đakovac - i to veoma snažno.

Ozbiljni problemi sa odbranu Zvezde dok teče 37. minut

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

20:30

Opet pokušava Katai

Štoper Nemanja Milunović proigrao je Zvezdinu "desetku" u šesnaestercu, za šut sa oko 10 metara od gola, ali se TSC i ovog puta odbranio. U toku je 28. minut.

20:22

Stativa!

Kings Kangva šutirao je glavom sa pet metara i pogodio stativu gola TSC-a. Odlično mu je centrirao Aleksandar Katai. Bila je to prva velika šansa za Crvenu zvezdu.

Izvor: MN Press

20:09

Zvezda napada od starta, prvi test i za Borjana

U prvih pet minuta crveno-beli pokazuju želju da što pre postignu gol. Katai je u šesnaestercu tražio Pešića, defanzivac TSC-a Ćalušić je rizikovao pri jednoj intervenciji... Gosti pokušavaju da stabilizuju igru, pa su uputili i prvi šut ka Borjanu. Gađao je Kuveljić.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

19:57

Ovo su sastavi

Trener crveno-belih Miloš Milojević izveo je ovaj tim na teren: Borjan - Gobeljić, Eraković, Milunović, Dragović, Azarov, Srnić, Kangva, Bukari, Katai, Pešić, dok je Žarko Lazetić Zvezdi suprotstavio ovu startnu postavu TSC-a: Ilić, Ćalušić, Cvetković, Jovanović, Kuveljić, Milosavljević, Petrović, Ratkov, Stojić, Stojković, Đakovac.

Izvor: MN Press

19:55

Dobro došli u tekstualni prenos utakmice

Meč Crvena zvezda - TSC počinje u 20 časova

Ukratko

  • KRAJ : Crvena zvezda - TSC 1:1
  • Generalna proba Zvezde pred Ligu Evrope
  • U četvrtak je na Marakani Monako
  • Mirko Ivanić i Milan Rodić su povređeni
učitaj još +