POGLEDAJTE

IZVEO PANENKU U 97. MINUTU I OBRUKAO SE KAO NIKAD U ŽIVOTU: Zbog njega nisu pobedili, a on se izvinjavao navijačima!

Autor Nebojša Marković

Havijer Ernandez Čičarito će morati da porazmisli o svom potezu iz nadoknade vremena utakmice Los Anđeles Galaksija.

Izvor: Streamja.com/screenshot

Fudbaleri Los Anđeles Galaksija su u nedelju uveče remizirali 2:2 protiv Sporting Kanzas Sitija 2:2, ali to i ne bi bilo tako strašno da nije bilo dešavanja iz nadoknade vremena koji su razbesneli navijače tima iz Kalifornije.

Odlična utakmica u MLS-u završena je na neverovatan način, pošto je u dramatičnom finišu Havijer Ernandez Čičarito odlučio da penal izvede "panenkom" u 97. minutu. I to zaista katastrofalno!

Nekadašnji napadač Mančester junajteda se nedavno blamirao lošom glumom na jednoj drugoj utakmici MLS lige. Ovog puta je doveo Galaksi u vođstvo već u četvrtom minutu, a posle velikog preokreta Sportinga na 1:2, Meksikanac je ponovo uspeo da spasi ekipu. On je prvi penal na meču uspešno iskoristio u 88. minutu i poravnao na 2:2.

Međutim, tu nije bio kraj dramatičnim dešavanjima. LA Galaksi je duboko u nadoknadi vremena dobio još jedan jedanaesterac, a ponovo je Čičarito rešio da preuzme odgovornost. Ipak, glave mu je došla njegova preterena samouverenost.

Ernandez je odlučio da penal izvede "panenkom", ali je ta izvedba bila toliko loša da je golman lako odbranio udarac, a Meksikanac potom morao da se izvinjava navijačima zbog očajnog poteza. Pogledajte kako se Ernandez obrukao nakon što je Galaksi ostao bez pobede njegovom krivicom:

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt