Fudbal

CRVENA ZVEZDA ZOVE NAVIJAČE - DA BUDE SPEKTAKL U LIGI EVROPE: Poruka sa Marakane: Sprema se nova posebna koreografija

Autor Mladen Šolak

Crvena zvezda pozvala je navijače da učestvuju u koreografiji na utakmici protiv Monaka u Ligi Evrope.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Crvena zvezda pozvala je navijače da naprave koreografiju na utakmici protiv Monaka u Ligi Evrope tako što će doneti crveno-bele barjake koji su pušteni u prodaju. Tim iz kneževine dolazi u Beograd u sredu, a utakmica će biti odigrana u četvrtak od 21 čas.

"Navijači Crvene zvezde su na proslavi titule pokazali da je Crvena zvezda jedna velika porodica i uključili se u sjajnu akciju uz pomoć koje je popularna Marakana izgledala veličanstveno. Kako bismo naš klub još jednom predstavili u najboljem mogućem svetlu, poslali prelepu sliku u Evropu, ali i na pravi način bodrili crveno-bele na evropskoj premijeri u grupnoj fazi Lige Evrope u prodaju su pušteni Zvezdini barjaci koji će činiti centralni deo koreografije za taj duel. Barjaci će se prodavati u Red Star šopu do početka utakmice po ceni 1000 dinara, kao i na punktovima oko stadiona na dan meča sa Monakom. Rekviziti su izrađeni po motivima Crvene zvezde, prednjače boje našeg kluba, a na određenim barjacima nalaze se i motivi glavnog grada Beograda, kao i godina nastanka kluba čiji stadion nosi ime 'Rajko Mitić'", objavio je klub.

"Pozivamo sve navijače Crvene zvezde da na vreme kupe svoj barjak, ali i zvezdaše koji su svoj rekvizit obezbedili prošle sezone, da ponesu crveno-beli barjak na utakmicu kako bi bili deo još jednog spektakla u režiji našeg kluba", takođe je poručeno iz Crvene zvezde.